Workshops

Kennis delen levert veel op, dat is onze ervaring. Samen met onze klanten wisselen we tijdens onze workshops van gedachten over het vak. Dit is niet alleen leerzaam maar ook verhelderend en heel leuk.

Workshop

Social Media

Je hebt er even over nagedacht en besloten om “iets” met Social Media te gaan doen voor je bedrijf. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om iets aan je persoonlijke marketing te doen op LinkedIn. Je kunt bij ons terecht voor een workshop Facebook voor bedrijven en voor je persoonlijke LinkedIn pagina. Overige Social Media kanalen op verzoek.
Uitleg van

Joomla of Wordpress

Het zou natuurlijk zomaar kunnen dat je na verloop van tijd geen idee meer hebt hoe het beheer van je website ook alweer werkte. Of dat je website door een bureau gebouwd is waar je nu geen klik meer mee hebt. In dat geval kunnen wij je helpen. Wij bieden voor de bekendste CMS-systemen een opfris-uitleg aan.
Welke positionering kies ik voor mijn bedrijf of product?

Merkenspel

Het merkenspel gaat over identiteit en positionering. Wie ben je en waar sta je? Vragen die bij het bepalen van de communicatiestrategie cruciaal zijn. De antwoorden zijn van belang om van een opdrachtgever informatie te krijgen over het zelfbeeld dat hij heeft. En, vandaar te vertrekken naar bijvoorbeeld een verandering, een gewenst beeld en gewenste positionering.

 

Wil je ons een mooie review geven? Dat zou leuk zijn en kan via Google Reviews!  

Ja dat wil ik!

 

Copyright © 2021 - Sitemap - Algemene Voorwaarden - Privacy- & Cookieverklaring - Erkend leerbedrijf