Skip to main content

Tenders en

Aanbestedingen

Met de juiste ingangscontrole en passende output.
Missie & Visie van Schot

Opmaak oftewel DTP-werkzaamheden vormen binnen Schot Reclame een vast onderdeel van onze grafimedia producties, ongeacht de uiteindelijke soort (online/offline) communicatie uiting.

Sinds de start van het digitale tijdperk hebben wij hiervoor de specialistische kennis in huis. Onze opgebouwde ervaring staat garant voor efficiëntie, zorgvuldigheid en slagkracht. Ons team van DTP-professionals levert uitgebreide capaciteit voor spoedopdrachten, omvangrijke projecten en alle mogelijke reguliere producties. Met de juiste ingangscontrole en passende output.

Heb je DTP-ondersteuning nodig voor je tender en aanbesteding?

Wanneer je te maken hebt met de opmaak van catalogi, handboeken of uitgebreide brochures wil je je werkstromen zo efficiënt mogelijk inrichten. Hierbij maken wij gebruik van een gridmatige opmaak. Bij een gridmatige opmaak zetten we het door de klant aangeleverde ontwerp om in een template, die we efficiënt uitwerken in grote aantallen.

We verzorgen de opmaak van bijvoorbeeld:

  • Magazines, nieuwsbrieven, catalogi, brochures
  • Boeken, kranten en tijdschriften
  • Verpakkingen en stansvormen
  • Geografische kaarten
  • Instructietekeningen en handleidingen
  • Tenders en aanbestedingen


De kracht van onze DTP-afdeling is dat het mogelijk is om onze DTP-diensten naadloos te integreren in bestaande bedrijfsprocessen. Zo voelt samenwerken met ons als een eigen afdeling, maar dan niet fysiek op dezelfde locatie.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten of gebruik maken van onze DTP-service? Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer.