Skip to main content

Website ontwikkeling

Waar wij voor staan en wat onze normen en waarden zijn.

Missie & Visie van Schot

Een eerste indruk maak je maar één keer. Laat je website de allerbeste eerste indruk zijn die jij met je bedrijf kunt maken. Een goede website is één van de beste instrumenten voor een hoge conversie en daarom zijn we bij Schot ons echt gaan specialiseren op dit gebied.


We luisteren goed naar je wensen en eisen zodat wij de website grafisch en functioneel helemaal op maat kunnen ontwerpen. Uiteraard houden wij standaard rekening met de ‘responsive’ weergave van je website op verschillende schermgroottes. Daarnaast werken onze websites technisch goed door alert beheer en tijdige updates zodat je website altijd in de lucht is en snel reageert. Tijdens het hele proces word je door ons op de hoogte gehouden van de voortgang en we bieden altijd support na de livegang. Daarnaast zorgen we voor een gebruiksvriendelijk CMS waarmee je zelf je website actueel kunt houden.

"Wij staan te springen om een website te maken die aan al jouw wensen voldoet. Wacht niet langer en neem contact met ons op!."

De voordelen van een website laten ontwikkelen

Een op-maat-gemaakte website. Je website wordt zo gebouwd dat het optimaal te gebruiken is op elk schermformaat (responsive). De site krijgt de uitstraling die past bij jouw bedrijf en huisstijl.

Zoekmachinevriendelijk. We houden rekening met een goede opbouw voor de zoekmachine. Wij leveren de site op met goede titels en teksten die bijdrage aan je positie binnen Google. 

Zelf makkelijk teksten en afbeeldingen aanpassen. Je website wordt gemaakt worden in een CMS. Dit zijn Joomla of Wordpress. Op basis van jouw doelen en wensen bepalen wij welk CMS het beste bij jouw vraag past.

Support na livegang. Bij een website hoort onderhoud en support. Hiervoor hebben wij onderhoudscontracten. Wij zorgen ervoor dat jouw website geüpdate wordt en ‘online’ blijft.