Skip to main content

Overwater

ovtr.nl

Een rijke historie heeft geleid tot een eigentijds rentmeesterskantoor. De oorsprong van Overwater Rentmeesterskantoor ligt in het dorpje Strijensas, gelegen in de Hoeksche Waard aan het Hollands Diep.

In 2023 hebben we Overwater Rentmeesterskantoor een nieuw gezicht gegeven, te beginnen met een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Was het oude dan niet goed? Inhoudelijk grotendeels wel, maar qua uitstraling niet. Uitgangspunt was dat we verhaal van Overwater opnieuw wilden vertellen.

De aanleiding voor een restyle was vooral de constatering dat de uitstraling niet meer overeenkwam met de ambities van het nieuwe management. Het gerenommeerde kantoor had zich de afgelopen jaren al ontwikkeld tot een eigentijds rentmeesterskantoor met een heldere boodschap aan haar klanten:

potentiële) Grondeigenaren helpen hun ambities waar te maken door het bieden van kwalitatief hoogwaardige en praktische adviezen op maat, ook in complexere zaken. Dit doen wij met deskundige en betrokken medewerkers die met hun jarenlange ervaring dichtbij de praktijk staan.

Bij de nieuwe fase en het besef dat de uitstraling niet van deze tijd was past was het evident dat er wat moest gebeuren: een nieuw logo en nieuwe huisstijl doorgezet in communicatiemiddelen.

Die nieuwe uitstraling hebben we ontwikkeld aan de hand een aantal strategische sessies met het management, waarbij we ons ‘merkenspel’ hebben gebruikt om de kernwaarden van Overwater 2.0 te ontdekken.

Deze kernwaarden hebben geleid tot een logo, huisstijl, website en andere middelen die het hele plaatje vertellen.