Skip to main content

Social Media Workshop

Je hebt er even over nagedacht en besloten om “iets” met Social Media te gaan doen voor je bedrijf. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om iets aan je persoonlijke marketing te doen op LinkedIn.

Missie & Visie van Schot

Wat is Social Media eigenlijk?

Social Media is een verzamelnaam voor alle online media. Deze media wordt gebruikt om op een eenvoudige manier door personen of bedrijven informatie met elkaar te delen.

De eerste stap is gezet, het idee is er maar hoe nu verder? Je denkt al vrij snel: dat doe ik wel even want tja iedereen zit op Social Media. Het lijkt zo makkelijk. Dat is het ook als je weet waar de knoppen zitten en hoe je ze het beste kunt gebruiken. Wil je het goed aanpakken dan is het verstandig om hier een workshop in te volgen. Dit zodat je zeker weet dat de basis van je pagina goed staat en je weet waar je mee bezig bent.

Zie het als het bouwen van een huis

Is de fundering niet goed dan kan je nog van die mooie plannen en ideeën hebben uiteindelijk staat alles schots en scheef en zal het op termijn instorten. Dus zie de basis als een fundering voor het verder bouwen aan je Social Media kanalen.

Hoe pakken wij dit aan?

Je neemt je eigen laptop of tablet mee, dat werkt wel zo prettig. Heb je die niet laat ons dat dan weten dan zorgen wij dat er een laptop beschikbaar is.

Individueel of in groepsverband?

Wij hebben de keuze tussen een incompany workshop of een workshop in onze leslocatie in Oud-Beijerland. We werken in kleine groepen van maximaal vijf personen. Zo krijgt iedereen de aandacht die hij nodig heeft. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een individuele workshop te volgen.

De workshops worden op verzoek en naar wens op maat gemaakt. Na de workshop die ongeveer twee à twee en een half uur in beslag neemt ben je instaat zelfstandig aan de slag te gaan. Kies je liever voor meer begeleiding dan is dit uiteraard bespreekbaar.

"Wil je het goed aanpakken dan is het verstandig om hier een workshop in te volgen."