Skip to main content

Strategie

Een doel zonder plan is niets meer dan een wens.

- Antoine de Saint Exupery 1900-1944 -

Strategie van Schot

Een goed begin is het halve werk, dat weten we allemaal. Laat ons je helpen om je doelen te bereiken. Hoe leuk dagdromen ook is, samen gaan we alles vertalen naar de realiteit en zetten we concrete stappen. Volgens een zorgvuldig doordachte strategie die ons van A naar B brengt.

"Een zorgvuldig doordachte strategie die ons van A naar B brengt."

Dat is ook gelijk de kern van een strategie, nadenken over het doel en de weg er naartoe. Wij omschrijven de gewenste resultaten altijd in termen van bereik en conversie, oftewel de weg naar conversie. Het gaat er ons inziens uiteindelijk om dat we je doelgroepen bereiken en mensen aanzetten tot handelen.

 

De manier waarop wij een strategie opstellen, laat zien dat wij niet alleen maar opdrachtnemer zijn. We voelen ons medeverantwoordelijk voor een goed resultaat en hebben graag eer van ons werk. Omdat we de klantrelatie hoog in het vaandel hebben staan, gaan we voor 100% klanttevredenheid.

CO-CREATIE

Samenwerken met onze opdrachtgevers, dat vinden we het belangrijkste. Samen het creatieve product maken. Alle aanwezige kennis en creativiteit bundelen en elkaar inspireren. Niet alleen leuk om te doen, het is onze ervaring dat dat ook het beste resultaat oplevert. Daarnaast is het ook efficiënt. Door als het ware samen te werken in een projectteam, gaan kennis noch tijd verloren.