Skip to main content

Over ons

Wie wij zijn en waar wij voor staan.

Onze LP wand

Een beetje trots zijn we wel op onze LP-wand, die staat garant voor leuke gesprekken met iedereen die ons bezoekt. We hebben allemaal onze favoriete LP’s aangedragen, sommige iconisch, andere minder bekend. Het laat nog beter zien wie wij zijn als club, gepassioneerd en een tikkeltje eigenwijs. Kom gerust eens kijken en dan horen we ook graag waar je mee bezig bent op marketingcommunicatievlak. Maar als je daar geen tijd voor hebt, komen we gewoon naar jou, waar dan ook in het land. We helpen graag!

Wij zijn negen enthousiastelingen met een passie voor het vak. Dagelijks gaan we op jacht naar het beste bereik en de hoogste conversie voor onze klanten. De één is gespecialiseerd in vormgeving en huisstijlen, de ander in DTP- en drukwerk, we hebben websitebouwers, een SEO expert en een social media specialist, marktonderzoekers en communicatiestrategen.

We voelen ons thuis in het karakteristieke kantoorpand uit de jaren ‘20 aan de Steenenstraat in Oud-Beijerland. Een oud pand vol inspiratie en de modernste technieken die je nodig hebt om een bureau van deze tijd te zijn. Alles wat we doen is gericht op het bereiken van doelgroepen en het realiseren van effect, conversie is wat de klok slaat bij Schot.


Team_

Wij zijn een creatief bureau dat sterk is in het realiseren van de hoogst mogelijke conversie. Als team bieden we een totaalpakket op het gebied van marketingstrategie en heldere communicatie. Samen met jou bepalen we de juiste koers, co-creatie noemen we dat: van idee naar strategie tot product of campagne.

 

Arjan Holleman

directeur/account

Henk Hokke

strategie/concept

Ton Oosterwijk

strategie/concept

Gerda Verloop

office manager

Lisanne Outermans

creatie - online/offline

Lynn Dello

creatief dtp'er

Eef de Held

webdeveloper

Inge Kaptein

social media/content marketeer

Albert Rosenbrand

grafisch vormgever

Selena de Ruiter

stagiaire

Sir Duke

Kantoorhond