Skip to main content

Webdesign

Wat is jouw ideale website?

Missie & Visie van Schot

Jouw bedrijf verdient de perfecte website. Soms moet je dan buiten de gebaande paden treden en met iets unieks komen.

 

Ben je op zoek naar iets heel anders? Iets wat echt onderscheidend is ten opzichte van de concurrentie? Zo innovatief dat je website echt de wauw-factor heeft? Daar worden wij blij van, ons hart gaat sneller kloppen als we echt vernieuwend creatief aan de slag mogen. Als we jouw website naar de next level mogen brengen.

 

Daarnaast zorgen we natuurlijk nog steeds voor het allerbeste technische fundament qua responsiveness en de eisen die zoekmachines stellen aan websites. Alles om het maximale bereik te halen met een optimale conversie. Bekijk in ons portfolio de oplossingen die wij gebouwd hebben voor onze klanten en laat je overtuigen! Wij stoppen niet als de website online staat. Na de livegang blijven wij testen, optimaliseren en gebruiken we online marketing om meer bereik en conversie te realiseren. Dat is uiteindelijk de reden waarom je ons hebt ingehuurd: groei voor jouw bedrijf.

Onze aanpak

Eerst praten

We luisteren graag naar jouw plannen.

Brainstormen

Samen kijken we naar alle doelen en wensen.

Ontwerpen

Wij maken een functioneel en grafisch ontwerp. Het webdesign.

Ontwikkelen

Wij bouwen van het ontwerp een ‘echte’ website.

Testversie

Je kunt nu zelf uitgebreid testen op je computer, tablet en telefoon.

Oplevering

Wij zetten je website online en zorgen ervoor dat alles goed ingesteld staat.

Training

Een website die je zelf kan beheren is natuurlijk nog beter dan de oplevering van een mooie website. Doordat wij de website bouwen met een CMS, kun je na oplevering zelf de website gemakkelijk aanpassen.

Nog één ding...

Wij stoppen niet als de website online staat. Na het online zetten blijven wij testen, optimaliseren en gebruiken we online marketing om meer bereik en conversie te realiseren. Dat is uiteindelijk de reden waarom je ons hebt ingehuurd: groei en verkoop voor jouw bedrijf.