Skip to main content

Adverteren op Social Media

Met de komst van Social Media is ook de komst van het digitaal adverteren gekomen.

Missie & Visie van Schot

 

Ontzettend veel mensen maken gebruik van social media. Bedrijven ook, niet alleen om hun producten te promoten maar ook bijvoorbeeld om zichzelf als aantrekkelijke werkgever neer te zetten.

Met de komst van Social Media is ook de komst van het digitaal adverteren gekomen. Deze vorm is wel meetbaar en geeft je veel inzichten in jouw lezers. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze wijze van adverteren steeds meer mogelijkheden krijgt en steeds populairder wordt.

Door middel van de juiste kennis en strategie kunnen bedrijven feilloos inspelen op de wensen en behoeften van hun doelgroep. Maak je gebruik van Social Media voor je bedrijf dan spreekt het voor zich dat jij ook aanwezig wilt zijn waar jouw doelgroep zich bevindt. Adverteren op social media is dan een uitstekende toevoeging aan je marketing.

Adverteren op social media kost geld

Social Media platformen zagen hun kans liggen om extra geld te verdienen. Zij verdienen en jij kunt beter en doelgerichter adverteren. Beiden partijen blij. Zo zijn de Facebook ADS (advertenties), Twitter ADS, LinkedIn ADS en nu ook de Instagram ADS ontstaan.

Dit adverteren op social media lijkt je wel wat alleen het probleem is dat je niet weet hoe en er eigenlijk ook helemaal geen tijd voor hebt. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij kunnen jou hierbij helpen. Staat de basis van jouw Social Media kanalen als een huis dan onderzoeken we samen wat het doel van jouw advertentie is. Wie wil je bereiken en welk probleem kan jij met jouw producten of diensten voor je klant oplossen. We testen op kwaliteit en sturen zo nodig bij. We blijven schaven aan de advertentie voor het beste bereik en resultaat. Op deze manier maken wij van jouw advertentie een succesformule en behaal jij het gewenste resultaat.

Wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op.

CO-CREATIE

Samenwerken met onze opdrachtgevers, dat vinden we het belangrijkste. Samen het creatieve product maken. Alle aanwezige kennis en creativiteit bundelen en elkaar inspireren. Niet alleen leuk om te doen, het is onze ervaring dat dat ook het beste resultaat oplevert. Daarnaast is het ook efficiënt. Door als het ware samen te werken in een projectteam, gaan kennis noch tijd verloren.