Skip to main content

Online Marketing

Een maximaal bereik en maximale conversie.

Missie & Visie van Schot

Online marketing en communicatie is een aparte tak van sport die zich snel blijft ontwikkelen. Schot helpt je om door de bomen het bos te blijven zien.

 

We leggen hierbij de nadruk op de aansluiting bij de juiste doelgroepen want in de online wereld verschuift de focus van ‘bereiken’ naar ‘gevonden worden’. Daarna draait alles natuurlijk weer om een zo hoog mogelijke conversie. Wij onderscheiden ons door onze actuele kennis van zaken die we heel praktisch inzetten met online activiteiten die bij jou en je bedrijf passen. Schot realiseert echte resultaten in online marketing en communicatie.

Online Marketing Oplossingen

Content marketing

De verschillende fases uit Sineks model vragen om verschillende soorten content, zoals blog artikelen, how-to artikelen, video's en infographics. Al deze content moet aansluiten bij je online marketing doelstellingen en op het juiste moment aan de juiste doelgroep getoond worden.

Email marketing

Met email marketing kun je klanten werven en behouden met gepersonaliseerde emails die je bedrijf product en/of dienst promoten. Je kunt heel doelgericht uit je adressenbestand berichten sturen naar mensen die daar oprecht belangstelling voor hebben.

Digital advertising

Om nieuwe klanten te werven is het inzetten van digitaal adverteren een goed idee. Bijvoorbeeld door te adverteren in Google Display Advertising of met Facebook is een prima manier om de sales funnel te vullen met potentieel interessante klanten.

Social Media marketing

Jouw klanten gebruiken social media. Daarom is het belangrijk om daar aanwezig te zijn en betrokkenheid bij je klanten te krijgen. Kondig nieuwe producten aan, stel vragen en hou eens een actie om je volgers actief te houden.

Organic and paid search (zoekmachine optimalisatie)

Help potentiële klanten je website te vinden door goed te scoren in de organische zoekresultaten en door betaalde zoekresultaten. Organische zoekresultaten bereik je met goede artikelen en blogs met informatie die relevant is voor je doelgroep en met betaalde advertenties kun je mensen overhalen je site nogmaals te bezoeken om jouw dienst of product aan te schaffen.

Online events

Data is king! Content ook, maar door een online evenement te hosten, zoals een webinar, kun je makkelijk gedetailleerde informatie van je potentiële klanten achterhalen. Na het inloggen kun je ze nog een aantal vragen stellen die relevante informatie opleveren voor de bepaling van jou ideale doelgroep.

Online Marketing bij Schot

Gaan wij samen met jouw online marketing inzetten voor jouw bedrijf, dan doen we dat op de volgende manier:

  • Het bepalen van de juiste informatie per aankoopfase (Sinek).
  • Welke problemen heeft je doelgroep met de specifieke dienst/product binnen hun eigen bedrijf?
  • Welke informatie hebben ze nodig om de juiste beslissing te nemen/info te vergaren?
  • Op welke wijze ontzorgt jouw bedrijf je doelgroep?
  • Het maken van de benodigde content in de juiste vorm, met de juiste beeldtaal en toon of voice. Dit per fase, voor alle in te zetten kanalen.
  • Inkopen van benodigde mediaruimte en het plaatsen van de content op eigen online platforms (waar nodig).
  • Online campagnes voeren.
  • Meten, bijsturen en terugkoppelen.


Benieuwd hoe jij online marketing kunt inzetten voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!