Opmaak van tenders

 
Opmaak van tenders

Een professionele uitstraling voor jouw tender

Vormgeving is bij tenders belangrijk. Als een beoordelaar alle ingediende plannen ziet liggen, dan heeft hij hier binnen 1 seconde een oordeel over. Als er vijf plannen op tafel liggen, dan wil je dat jouw plan er als eerste wordt uitgepikt. Jouw plan wordt zo de benchmark voor de andere plannen. Zo sta je al met 1-0 voor.

Soms is een tender zo belangrijk dat je hem moet en zal winnen. In dat geval adviseren wij om je winstrategie te laten verbeelden in je plan. Soms wil je meedoen met een tender, maar wil je beperkt investeren. Dan adviseren wij om het plan eenvoudig op te maken. Zo bespaar je kosten maar heeft je plan wél een professionele uitstraling.

Laat je plan opvallen. Professioneel. Leesbaar. Opvallend.


Grafische vormgeving

We verwerken de tender in een vormgeving die past bij jouw project. Een vormgeving die onderscheidend is maar wel in lijn met jouw huisstijl of stijl van de toekomstige klant. Wij zorgen ervoor dat de in te dienen tender een in het oog springend document wordt!Eenvoud versterkt de boodschap

Is het hele document een groot, omvangrijk en complex verhaal geworden? Dan helpt het vaak om met infographics te werken. Een infographic is een illustratie die informatie op een speelse manier weergeeft. Eigenlijk is het een soort afbeelding waarin andere afbeeldingen en tekst zijn verwerkt. Dit maakt je tender compacter maar ook leuker om te lezen.Ondersteuning bij een krachtige presentatie

Een onderdeel van een tender kan ook zijn het geven van een presentatie. Hoe professioneel is het dan om deze presentatie naadloos aan te laten sluiten bij de look & feel van de ingeleverde documenten. Uiteraard verzorgen wij ook de opmaak van de presentatie, zodat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Wij helpen je graag om een overtuigende indruk te maken tijdens de presentatie.

Wij bieden voor het maken van een winnend plan van aanpak de volgende diensten:

  • Vormgeving en opmaak van de in te leveren tender documenten
  • Ontwerpen van infographics
  • Plattegronden maken
  • Stroomschema’s ontwerpen
  • Maken van foto’s
  • Een introductiefilm maken
  • Presentaties opmaken (PowerPoint)


Bij Schot willen wij in één keer de aandacht trekken, complexe zaken simpel uitleggen en het bedrijf overtuigen om voor jouw organisatie te kiezen. Schakel ons in als je de volgende tender echt wilt winnen!

 

Wij zijn erkend leerbedrijf

Wil je ons een mooie review geven? Dat zou leuk zijn en kan via Google Reviews!  

Ja dat wil ik!