We kijken terug op een goed 2017

18 januari 2018

 

De start van een nieuw jaar is altijd iets waar ik enorm naar uit kan kijken. Ondanks dat buiten de dagen somber, nat en tegenwoordig ook stormachtig kunnen zijn, gaat er bij mij altijd een nieuwe, frisse lentebries door het kantoor.

 

We kijken terug op een goed 2017. Vorig jaar heeft na de zomervakantie vooral in het teken gestaan van onze verhuizing. Na 20 jaar gevestigd in de Beetsstraat, zijn wij sinds 11 december gevestigd in de Steenenstraat 8 te Oud-Beijerland. Voor iedereen die de locatie niet kent; we zitten in één van de oudste straatjes van Oud-Beijerland. In een pandje waarvan het voorste gedeelte uit 1906 stamt en op 1 minuut loopafstand van het Laningpark en het centrum.Ook hebben wij begin oktober 2017 de processen binnen ons bedrijf aangepast. Ik wilde de medewerkers van onze creatieve studio meer en eerder betrekken in de processen. Met als doel betere afstemming, kortere lijnen én kwaliteitsverbetering. Voor deze procesverandering hebben we zes maanden uitgetrokken en inmiddels zijn we dus net over de helft. Ik ben zeer tevreden over het resultaat wat we tot nu toe hebben bereikt. Ik merk dat de verandering ook positieve invloed heeft op de medewerkers. Er wordt meer samengewerkt en meer over lopende opdrachten gesproken. Bedenk daarbij dat wij nu - in tegenstelling tot onze vorige locatie - op 1 verdieping zitten en dan is 1 + 1 al snel 3.

Voor 2018 hebben wij met elkaar de doelen bepaald. In totaal hebben we 9 doelstellingen geformuleerd welke we periodiek toetsen en intern bespreken. Waar liggen we op koers, waar lopen we voor en waar liggen we achter op schema? Hoe komt dat? En, hoe gaan we dat te lijf? Het is ons dus duidelijk wat we gaan doen en hoe wat dat gaan doen.

Wellicht heeft u mij of een van mijn collega’s al gesproken dit jaar. Mocht dit nog niet het geval zijn, weet dan dat wij ook in 2018 weer vol enthousiasme voor u aan de slag gaan.

Wij wensen u een goed 2018!

 

Hartelijke groet van het marketingbureau met een hart,

 

Arjan Holleman

 

Wil je ons een mooie review geven? Dat zou leuk zijn en kan via Google Reviews!  

Ja dat wil ik!

 

Copyright © 2022 - Sitemap - Algemene Voorwaarden - Privacy- & Cookieverklaring - Erkend leerbedrijf