fbpx

Opladen of ontladen…

2 augustus 2018

 

Hopelijk geniet u allemaal enorm van deze zomer. Bent u al op vakantie geweest? Of wellicht gaat u – net als ik – nog op vakantie. Aan de temperatuur kan het in ieder geval niet gelegen hebben….of misschien ook wel. Het was een beetje “too much” de afgelopen weken wat mij betreft.

 

 

Maar hoe heeft u uw zomervakantie besteed? Of hoe gaat u die besteden? Daar ben ik eigenlijk wel nieuwsgierig naar. Bent u zo’n type die in de zomervakantie wil opladen? Of gebruikt u uw vakantie juist om te ontladen. Er valt voor beiden iets te zeggen.

Zelf ga ik altijd goed voorbereid op vakantie. Ik weet al maanden van te voren waar we naar toe gaan, hoe we rijden, welk tijdstip we vertrekken, et cetera. Diegenen die mij goed kennen zal het niets verbazen…

Dit zijn mijn laatste dagen voor mijn vakantie. En dan probeer ik altijd in een lagere versnelling te komen. Zo kom ik los van de werkdruk en stress die mijn werkdagen met zich mee kunnen brengen. Ik wil optimaal kunnen genieten van de vakantie met mijn gezin. Een aantal uitgangspunten helpen mij hier altijd bij; ik deel ze graag met u.

De lat lager leggen
Ik geef en gun mezelf de tijd om mijn werkzaamheden te doen zo richting de vakantie. Ik blijf tot het einde doorwerken, begin iedere dag eerder indien nodig, zodat ik in een normaal tempo mijn werk kan afronden. Ik weet dan 1 ding zeker; ik stap met een gerust gevoel in de auto om op vakantie te gaan.

Inspireren
De vakantie gebruik ik altijd om me te laten inspireren. Koppie leeg en zintuigen openstellen is mijn motto. Er gaat altijd een hele stapel tijdschriften, artikelen en leesboeken mee. En per definitie niet allemaal vakliteratuur; ook juist andere magazines zoals in mijn geval Runnersworld of Helden. Dat inspireert mij.

Genieten van het buiten zijn
Bij voorkeur ben ik bezig met activiteiten tijdens mijn vakantie die zich buiten afspelen. Buiten zijn geeft energie! Heerlijk die zon, die regen, die wind of dat briesje. Koud of warm, het maakt mij niet uit. Ik geniet er gewoon van.

Niets doen
De zomervakantie is een ideaal moment om lekker buiten te gaan zitten, boekje te lezen, naar de wolken ( of strakblauwe lucht ) te staren. Ik voel altijd hoe de spanning uit mijn hele lichaam wegtrekt wanneer ik he-le-maal niets doe. Ik gun mezelf op vakantie ook echt de tijd om af en toe even he-le-maal niets te doen. Heerlijk dat niets doen!

Ik ga ‘offline‘
Op vakantie, net als in de jaren ‘80. Dus zonder mobiele telefoon, wifi, internet, laptop. Haast niet voor te stellen in deze tijd, maar echt de moeite waard! Probeer het eens, u zult zien hoe goed het u zal doen. Zelf ga ik echt zo minimaal mogelijk “on-line”. Mijn collega’s pakken alle contacten over, zo hebben we dat geregeld bij Schot. De klant merkt er dus niets van. Wat een rust, heerlijk.

Oh ja, ik ga zaterdag op vakantie en dan ben ik eind augustus weer op kantoor. Gelukkig draait Schot gewoon door, ook zonder mij. Ik weet zeker dat mijn collega’s u graag te woord zullen staan en helpen met uw communicatie-vraagstukken. De meesten zijn inmiddels op vakantie geweest en zijn als het goed is weer opgeladen. Of ontladen, dat kan natuurlijk ook.

Arjan Holleman

Privacy- en Cookieverklaring

Door te klikken op akkoord, geef je aan dat je akkoord bent met onze privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer

Ja, ik ga akkoord!

Privacy en Cookies Beleid

 

Dit is de Privacy- en Cookieverklaring voor behorend bij de website van Schot.

Wij benadrukken zorgvuldig met uw persoonsgegevens te zullen omgaan en deze uitsluitend te verwerken voor de doeleinden waarvoor zij zijn verstrekt. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u ons telefonisch (0186 619244) of per e-mail (marcom@schot.nl) bereiken.

Als u op onze website uw gegevens op het contactformulier invult zullen deze gegeven uitsluitend worden gebruikt om, indien u daartoe verzoekt, contact met u op te nemen. Hetzelfde geldt voor het stellen van een vraag per e-mail: wij zullen alsdan uw e-mail adres uitsluitend gebruiken om, indien u daartoe verzoekt, contact met u op te nemen.

Wij zullen uw persoonsgegevens niet aan derden verstrekken tenzij dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de door u verstrekte opdracht en/of gesloten overeenkomst of indien wij daartoe verplicht zijn op grond van de vigerende wet- en regelgeving.

Cookies
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die op verzoek van onze website door uw browser op uw computer of mobiele apparatuur worden opgeslagen wanneer u de website bezoekt. Uw browser zal hierna bij elk bezoek aan de website de inhoud van de cookie terugsturen. Dit is noodzakelijk voor de functionaliteit en effectiviteit van de website. Via de website worden functionele cookies geplaatst. Dit zijn cookies die ervoor zorgen dat de website op een goede wijze functioneert. Deze cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om informatie te onthouden die u invult bij het contactformulier of het uitlezen van uw browserinstellingen om de website op de goede manier op uw beeldscherm te krijgen.

Google analytics
Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om het gebruik van onze website bij te houden en zo mogelijk te verbeteren. De informatie die met behulp van de cookies van Google Analytics wordt verkregen wordt door Google zo gelogd dat deze niet tot u te herleiden is. Google heeft geen toestemming om de verkregen Analytics informatie voor eigen doeleinden te gebruiken, of om deze te gebruiken voor andere Google diensten.

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners.


Links op de website
De social media logo’s op onze website bevatten enkel links naar de betreffende social media pagina’s. Indien u op deze logo’s klikt verwerken wij hierdoor geen persoonsgegevens. 


Uw rechten
U kunt ons schriftelijk (Steenenstraat 8, 3262 JM Oud-Beijerland) of per e-mail (marcom@schot.nl) verzoeken inzage te verkrijgen in de persoonsgegevens die wij van u verwerken. Na ontvangst van uw verzoek zullen wij u binnen 4 weken een overzicht zenden van de verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt ons nadien verzoeken om deze gegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.

Aanpassen Privacy/Cookie policy
Wij behouden ons het recht voor deze Privacy/cookie verklaring te wijzigen. Wijzigingen zullen worden gepubliceerd op deze website.