Hoe komt de burger weer dichter bij de politiek? - deel 2

Hoe laat u de gemeente weer leven onder de burger? Die uitdaging gaan wij aan als Schot Marketing & Communicatie. Voor ons is het belangrijk dat die inwoner uw boodschap als gemeente ook echt gaat beleven. Wilt u weten hoe?

 

Het wereldwijde web is het domein waar u als gemeente kan opvallen. Maar hoe trekt u als gemeente uw burger naar uw site? 'Wanneer wordt iets gelezen en wanneer vinden mensen iets interessant?', aldus Remco, onze creative director. 'Als uw boodschap niet goed overkomt, of uw nieuwsbrieven dicht blijven, dan is natuurlijk de vraag: waar ligt dat dan aan?’

 

Beleving is essentieel
Die vraag om de belangstelling van uw burger te vangen, stimuleerden Remco en Isabella met iets creatief te komen. Iets waarmee u zich gaat onderscheiden van vele andere gemeenten of overheden. Beleving blijft hierbij essentieel. Daarom laten wij u kennismaken met de vele mogelijkheden van 'het digitale magazine', een knap staaltje van wat wij hier bij Schot Marketing & Communicatie noemen: 'omdenken’.

Aantrekkelijke presentatie
In het online magazine presenteert u uw doelstellingen en maatregelen op een veel aantrekkelijkere en toegankelijke manier. Grafisch spreekt het aan, want het is helder opgedeeld als een tijdschrift, maar omdat het digitaal is kunt u er veel meer mee. Denkt u maar aan blogs de u deelt op social media, of aan het monitoren van bezoekersgedrag: er is zoveel mogelijk voor uw gemeente. Maar ook grafisch en audiovisueel open het deuren. Iedereen kende de veelgelezen columns van vroeger. Het digitale magazine doet er een virtueel schepje boven op, want nu zijn die columns vlogs waardoor uw gemeente nog meer gaat leven. Die spreker kan iedereen zijn: u, de middenstand, het sport- of verenigingsleven of een plaatselijke lieveling. Met het online magazine laat u uw gemeente weer spreken voor de burger.

Het online magazine als beste van beide werelden
Wij durven als multidisciplinair bureau te zeggen dat dit magazine het beste is van beide werelden. Want dit magazine combineert de vele mogelijkheden van een website met de beleving die een tijdschrift aan uw burger brengt.

En uw voordeel is dat wij u een totaalpakket bieden. Want bij dit multidisciplinaire marketingbureau is het ook mogelijk om nog andere marketingkanalen in uw campagne te betrekken: zoals brochures of radio-commercials.

Wilt u meer weten over de eindeloze mogelijkheden die het online magazine biedt en u zelf als gemeente weer goed in de kaart spelen? Daag de creatieve geesten van Lisanne, Isabella, en Remco uit, of maak een afspraak want wij inspireren u graag tot nieuwe ideeën.

Meer informatie verkrijgbaar via: 0186-619244 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Wil je ons een mooie review geven? Dat zou leuk zijn en kan via Google Reviews!  

Ja dat wil ik!

 

Copyright © 2022 - Sitemap - Algemene Voorwaarden - Privacy- & Cookieverklaring - Erkend leerbedrijf