Het hoeft niet altijd online. Je kunt het ook op papier zetten!

Je hebt een nieuw bedrijf of introduceert een nieuw product of dienst. Moet je dan nog een brochure maken om de vraag naar informatie te beantwoorden? Je weet dat je veel te vertellen hebt over het bedrijf of het product. Maar wat is het beste medium? Je hoort veel over geprinte en digitale brochures. Maar wat is verstandig in deze tijd?

In beide gevallen krijg je te maken met grafisch vormgeven en DTP. Grafisch Vormgeven is een verzamelnaam voor meerdere gebieden binnen het design-vak. Een grafisch vormgever ontwerpt en bepaalt onder andere de lay-out, fotografie en de typografie van bijvoorbeeld een brochure. Als de vormgever de stijl heeft bepaald gaat de DTP’er aan de slag met het vullen en opmaken van de brochure.

 

Het hoeft niet altijd online. Je kunt het ook op papier zetten!

 

Zoals de titel het al zegt… het hoeft niet altijd online.

Denk ook na over papier! Een gedrukte brochure kan minstens zo goed en impactvol zijn als een online brochure. In beide gevallen brengen zij de informatie over naar de doelgroep. De keuze van papier, afwerking, fotografie en tekst is hierbij een essentieel onderdeel en zal elkaar versterken.

Uit onderzoek is gebleken dat beeldtaal én bewegend beeld dé communicatiemethode is van deze tijd. Datzelfde onderzoek geeft ook aan dat communicatie via drukwerk nog steeds heel effectief is. Met name de bewaarfunctie speelt hierin een belangrijke rol. Het is minder vluchtig.

 

De beste keuze is online en offline

Om een brochure tot stand te brengen heb je professionals nodig die weten welke stappen gezet moeten worden om deze tot een succesvol communicatiemiddel te maken. Het zijn juist communicatiespecialisten die je kunnen helpen met de beste keuze voor online en/of offline communicatiemiddelen. En de benodigde impact te realiseren.

Wij verzorgen voor veel klanten jaarlijks de creatieve ontwikkeling en productie van digitale en gedrukte brochures. Bel Arjan Holleman, hij maakt graag tijd voor je en kan je hier alles over vertellen.

 

Contact

 

Wil je ons een mooie review geven? Dat zou leuk zijn en kan via Google Reviews!  

Ja dat wil ik!

 

Copyright © 2022 - Sitemap - Algemene Voorwaarden - Privacy- & Cookieverklaring - Erkend leerbedrijf