De zomer voorbij..

6 september 2018

 

Dat is een ding wat waar is, de zomer is zeker voorbij. Wat was het warm hé! Record naar record werd verbroken. Dat hebben we toch maar mooi meegemaakt met elkaar. Ik kijk nog één keer achterom en dan sla ik het zomeralbum dicht.Terug naar de orde van de dag. Voor mijn vakantie liet ik mijn collega’s achter met de opdracht aan de slag te gaan met een nieuwe website voor ons bedrijf. Omdat ik altijd wel ergens “iets” van vind en ik het idee heb dat ik wel eens te veel mijn stempel wil drukken, heb ik er bewust voor gekozen deze opdracht uit te laten voeren in mijn vakantie. Ik was ook reuze benieuwd hoe het één en ander opgepakt zou worden.

Bij terugkomst werd ik aangenaam verrast. Vol ijver, enthousiasme én als collectief is er hard gewerkt door mijn collega’s. Tijdens mijn vakantie zag ik in de appgroep en per mail al het een en ander over en weer worden gecommuniceerd. Leuk om te zien dat de kar wordt getrokken en geduwd door deze betrokken mensen.

Volgende week krijg ik een eerste presentatie over hoe mijn collega’s ons bedrijf zien. En, dan met name hoe we ons via de website naar buiten toe presenteren. Ik heb uiteraard al wat flarden gezien en wat gesprekken opgevangen. Ik ben reuze benieuwd. Ze zijn trots. Trots op hun bedrijf, op hun producten, op hun klanten en op elkaar. Maar hoe vertalen zij dit? En, ze zijn super enthousiast. Enthousiast omdat ze er een eigen stempel op mogen drukken.

Ik heb er het volste vertrouwen in dat ik omver wordt geblazen volgende week. Ik hoop u dan ook in de loop van dit jaar nog onze nieuwe website te mogen presenteren.

Arjan Holleman

 

Wij zijn erkend leerbedrijf

Steenenstraat 8
3262 JM Oud-Beijerland

0186 619244
marcom@schot.nl

Wil je ons een mooie review geven? Dat zou leuk zijn en kan via Google Reviews!  

Ja dat wil ik!