Stage lopen bij Schot

Wat ga je bij ons leren

Stage lopen bij Schot

Bij Schot Marketing en Communicatie hebben wij geregeld stagiaires in ons midden. Jonge talenten die – vaak – wat onwennig binnen stappen en een aantal dagen of weken ervaring op doen binnen ons bedrijf. Jongelui die enthousiast zijn over ons mooie vak en ‘het allemaal’ in de praktijk willen gaan ervaren. En dat zien we maar wat graag!

 

Ik vertel stagiaires altijd dat ze bij ons ook dingen gaan leren die ze niet - of in mindere mate - op school leren. Dingen die niet per se in een lesvak of schoolopdracht passen. Maar die wel nodig zijn om binnen een team of een bedrijf te functioneren.

"Nuchter, hard werkend en altijd willen verrassen."

Wat ga je bij ons leren?

JE STEM LATEN HOREN
Regelmatig zijn er binnen ons bedrijf brainstormsessies om de ideeën voor onze klanten uit te denken. Ik heb ieders input dan nodig, dus ik wil ook de stem van onze stagiaire horen. Want die zijn over het algemeen een jaar of 30 jonger en ik heb ervaren dat die generatie écht anders communiceert en informatie vergaart dan dat ik dat doe. Dus ik leer er ook van en het komt het resultaat ten goede.

SAMENWERKEN
Dit sluit eigenlijk aan bij mijn vorige punt. Samenwerken is essentieel binnen ons bedrijf. Ons team is een aaneengeschakeld proces. Hoe beter de schakels op elkaar afgesteld staan, des te minder er gesmeerd hoeft te worden. Tijdens hun stage worden de stagiaires vanzelf onderdeel van het proces en gaan dus automatisch ook een schakel worden. We reiken handvatten aan die het samenwerken beter laat verlopen, en het resultaat is direct zichtbaar.


OP TIJD KOMEN IS EEN MUST
Op school een kwartiertje te laat de les binnenwandelen, is voor de meeste studenten wel een standaard gegeven. Dan maar een briefje of aantekening…. Loop je bij ons stage, dan begin je gewoon op tijd. Want je bent immers onderdeel van ons proces aan het worden en je moet dus samen werken met andere teamleden. Op tijd komen is dus een must….en het werkt heel prettig.


PLANNEN IS MOEILIJK
Veel stagiaires worstelen hiermee heb ik gemerkt. Er wordt veel van hen verwacht tijdens hun stage. Een interview afnemen, een logboek bij houden, eigen opdrachten doen, opdrachten voor onze klanten uitvoeren…. Vaak laat ik ze even aanmodderen. Om ze vervolgens te helpen met hun planning en het uitvoeren van hun opdrachten. In de praktijk leren ze dus dat goed plannen minder stress én beter resultaat oplevert.

Kom stage lopen

Onze deur staat altijd open voor jonge talenten. Ken jij of ben jij iemand met een enorme liefde voor het reclame en communicatie vak? En wil je eens binnen kijken bij een marketing en communicatie bureau. Neem dan contact met mij op en ik ga graag met je in gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

Stuur mij een mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of bel ( 0186 619 244 ) en wellicht zien wij elkaar dan snel.

 

Wij zijn erkend leerbedrijf

Steenenstraat 8
3262 JM Oud-Beijerland

0186 619244
marcom@schot.nl

Wil je ons een mooie review geven? Dat zou leuk zijn en kan via Google Reviews!  

Ja dat wil ik!