Direct mail

Direct mail, zonder omwegen naar je doelgroep

Direct mail is een fase in het verkoopproces. Snel en gecontroleerd kan een grote groep ontvangers worden benaderd. Het doel van direct mail is het verkrijgen van reacties zoals een verkoop, aankoop of bestelling, een donatie of afspraak. Direct mail is een communicatievorm met respons als uiteindelijk doel.

 

Direct mail


Meest directe manier van marketing

Een mailing wordt veelal in de vorm van een brief, folder of briefkaart verstuurd. Het is een uitnodiging of aanmoediging om van een aanbod gebruik te maken. Het voordeel van direct mail is dat het mailstuk zich richt tot een vooraf geselecteerd publiek. Daardoor is direct mail een zeer directe manier van marketing en uiterst effectief.

 

Totaalaanbieder van dm-traject

Complexe mailings maar ook eenvoudige uitvoeringen vragen om nauwkeurigheid en deskundigheid. Schot verzorgt het traject van A tot Z en biedt daarmee het gemak van een totaaloplossing! U heeft er geen omkijken naar! Wij werken snel en efficiënt en zorgen voor afstemming op uw persoonlijke wensen.

 

Graag denken wij mee om het maximale uit uw mailing te halen. Met ons innovatieve machinepark en gemotiveerde medewerkers staan wij garant voor een snelle verwerking van uw mailing.

 

Een uitstekende reputatie in direct mail

Wij beheersen het volledige direct-mail traject, van printen tot en met fulfilment en transport. Wij garanderen topkwaliteit met inachtneming van de internationaal geldende ISO-eisen. Wij werken snel en zijn vakbekwaam. Het leveren van service en kwaliteit vinden wij cruciaal en desondanks hanteren wij een scherpe prijsstelling. Bij tal van kleine en grote opdrachtgevers hebben wij een uitstekende reputatie verworven. Ook zij beschouwen ons als een grote toonaangevende partij in de dm-branche.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over direct mail en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan direct contact met u op.

 

Wij zijn erkend leerbedrijf

Steenenstraat 8
3262 JM Oud-Beijerland

0186 619244
marcom@schot.nl

Wil je ons een mooie review geven? Dat zou leuk zijn en kan via Google Reviews!  

Ja dat wil ik!