• Logospirte1

 

Logo ­ontwerp

Doordacht & Creatief

Met een beeldmerk of logo geeft u niet alleen een eigen karakter aan uw onderneming, ook zorgt het voor herkenbaarheid in commerciële uitingen. Een logo kan een zuiver grafisch symbool zijn, bestaan uit tekst die op een onderscheidende manier is opgemaakt of een combinatie hiervan. Hoe dan ook, het logo is kenmerkend voor uw onderneming én waar het voor staat. Daarnaast is het een belangrijk onderdeel van de huisstijl van een bedrijf, merk of instelling.

 

Het ontwerp van een logo of huisstijl is niet zo eenvoudig als gedacht. Schot beschikt met haar creatievelingen over de juiste kennis en brede ervaring om de juiste visuele vorm aan uw identiteit te geven en zet deze om naar een logo en/of huisstijl. Met de artistieke en technische vaardigheden weten de grafische vormgevers op een creatieve manier uw plannen of denkbeelden om te zetten tot het gewenste resultaat.

 

Schot kijkt uiteraard naar uw doelgroep en neemt het marketingtechnisch aspect hierbij serieus. Liever nog, leren wij u en uw onderneming goed kennen. Waarom u doet wat u doet en hoe zich dit vertaald in uw organisatie en de uitstraling daarvan!

 

Soms is een restyling van het huidige logo al voldoende, zodat deze weer aansluit bij uw bedrijf. Een frisse of geheel nieuwe look zal ook de klant opvallen. Gaat u gerust met ons in gesprek hierover. Samen bespreken we uw wensen en ideeën en gaan vervolgens voor u aan de slag. U wordt geadviseerd en krijgt een duidelijke uitleg over ons plan van aanpak.

 

Zoekt u een onderscheidend en eigentijds huisstijl ontwerp? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.


 

HBL Consultancy
Trouwborst Hout
Woonatelier

 

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden
Privacy- & Cookieverklaring

 

Erkend leerbedrijf

 

Vragen?

 

Je bent het vinkje vergeten!