Skip to main content

Vindbaarheid Website

SEO Plan

Een website is pas effectief als deze bezoekers aantrekt. Het vergroten van de vindbaarheid van websites word ook zoekmachine optimalisatie (SEO) genoemd. Dit is een vak apart. Schot Marketing & Communicatie optimaliseert de vindbaarheid van websites.

 

Zoekwoorden plan

Samen met u brengen we in kaart op welke zoekwoorden uw website gevonden zou moeten worden, oftewel met welke woorden u in de top 5 van Google wilt staan. Daarnaast kijken we meteen hoe veel mensen deze woorden uberhaupt gebruiken. Bovenaan staan in Google met een woord dat niemand gebruikt is zinloos en en bevordert de vindbaarheid van de site niet.

In het SEO plan nemen we alle relevante zoekwoorden voor de website in mee. Samen met u en aan de hand van het zoekvolume per woord selecteren we de beste zoekwoorden voor uw specifieke doelgroep en website. Samengevoegd in het SEO Plan.

 

Realiseren vindbaarheid website

Vervolgens adviseren wij bij de implementatie van het zoekwoorden plan in de website. Of, als we de site zelf bouwen of gebouwd hebben, voeren wij dit voor u in. Met intelligente SEO tools zien wij direct op welke wijze iedere pagina van uw website aangepast moet worden voor de best mogelijke score in de zoekmachines.

Als laatste gebruiken wij tools waarmee de vindbaarheid van de website in de diverse zoekmachines meetbaar en inzichtelijk gemaakt wordt. Zo controleren we samen met u de resulaten van de inspanningen voor de zoekmachine optimalisatie.

 

De vindbaarheid van uw website verhogen? Maak een afspraak met Schot Marketing & Communicatie.


 

[widgetkit id="10"]