Flyers

Reclamecampange ondersteund met flyers

 

Als u op zoek bent naar nieuwe klanten is het belangrijk dat zij u leren kennen. Een reclamecampagne met bijvoorbeeld flyers is hét antwoord. Hier zijn meerdere manieren voor. Schot Marketing & Communicatie kent ze stuk voor stuk. Flyers een effectieve manier om reclame te maken voor uw onderneming mits u een goede schatting kunt maken waar deze te verspreiden. Hoe directer hoe beter, dus op uw beursstand moeten zeker mooie flyers en ander drukwerk liggen, terwijl ze uitgereikt worden op de hele beurs. Dat is een plek waar potentiële klanten in grote concentratie aanwezig zijn.

 

Flyers voor elke toepassing

Niet elk bedrijf staat op een beurs. Er zijn vele media die gebruikt kunnen worden voor reclame. In feite is elke onderneming uniek terwijl ze ook altijd gemeenschappelijke kenmerken heeft met andere ondernemingen. Schot Marketing & Communicatie is als geen ander in staat een nauwkeurige analyse te maken van de specifieke kenmerken van uw bedrijf, u te adviseren over alle ad hoc reclame oplossingen zoals flyers, en u te behoeden voor problemen. Soms is flyeren van deur tot deur een uitstekende oplossing. Soms is een meer gerichte aanpak als direct mailing nodig. Soms beide. Maximaal rendement is altijd de doelstelling en al ons advies zal daarop gericht zijn.

 

Flyers ontwerpen

Uw marketingdoelstellingen zijn onze zorg. Wie is uw doelgroep? Hoe gaan we ze het best bereiken? Dat de flyer van hoge kwaliteit moet zijn staat vast en dat is waar dtp, desktop publishing, in het spel komt. Hiermee zijn alle lay-outs mogelijk, makkelijk en overtuigend. Er kunnen flyers mee ontworpen worden maar ook e-mail nieuwsbrieven en ander marketing materiaal. Reclameteksten kunnen op een natuurlijke manier samengevoegd worden met harde informatie. De stijl mag, moet persoonlijk zijn en bij uw bedrijf passen maar wel klasse bezitten, de aandacht trekken en intrigeren. Bij Schot Marketing & Communicatie weten we precies hoe dat te bereiken en het resultaat te analyseren bij de groei en ontwikkeling van uw bedrijf, zodat we u ook in de toekomst kunnen blijven adviseren.

 

 

Wij zijn erkend leerbedrijf

Steenenstraat 8
3262 JM Oud-Beijerland

0186 619244
marcom@schot.nl

Wil je ons een mooie review geven? Dat zou leuk zijn en kan via Google Reviews!  

Ja dat wil ik!