Skip to main content

Marketing en Communicatie

Van advies tot totaalconcept

Schot is een full service marketing en communicatie bureau in Oud-Beijerland, gespecialiseerd in marketing en communicatie, online marketing en reclamecampagnes. Schot Marketing & Communicatie kan in tien stappen uw bedrijf doorlichten, een marketing- en communicatieplan samenstellen en de basis leggen voor een succesvolle groei van uw bedrijf. Dat doen wij niet alleen, dat doen we samen met u.

 

Marketing en Communicatie voor uw bedrijf 

Wij zijn een klein team, maar onze expertise is groot in marketing en communicatie. We ontwerpen magazines, brochures, folders, flyers, jaarverslagen, periodieken en nieuwsbrieven. Ook ontwerpen we uw huisstijl en logo, alsmede uw auto of pandbelettering en stickers. We regelen alles van DTP en fotografie tot drukwerk. Als reclamebureau creëren we uw promotiecampagnes en als online marketing bureau verzorgen we uw webdesign, SEO, social media en e-commerce. Kortom alles wat met marketing & communicatie te maken heeft.

 

Schot Marketing & Communicatie 

Schot Marketing & Communicatie uit Oud-Beijerland is in vele markten thuis en koppelt sprankelende creativiteit, ervaring en deskundigheid aan praktische daadkracht en service. Wij werken met ons hart. Voor u. Bel nu voor een nadere kennismaking!

 


 

[widgetkit id="10"]