• Logospirte1


 

Website laten maken

Webdesign

U wilt een nieuwe website laten maken? Een website die uw producten verkoopt of zorgt dat u leads ontvangt? U wilt een website laten maken die voor u werkt?
Schot Marketing & Communicatie helpt u hierbij, met het juiste webdesign en de juiste content. Wij maken maatwerk websites volledig toegespitst op het doel dat u met uw website voor ogen hebt. Dit doen wij voor winkeliers, maar ook voor multinationals.

 

Waar moet u op letten bij het website bouwen? 

De eisen aan goed webdesign zijn de laatste jaren flink toegenomen. Bij website bouwen moet je rekening houden met zoekmachines en moet de site SEO geoptimaliseerd zijn. Dat houdt in dat uw site goed te vinden is in Google. Hierbij speelt niet alleen de techniek een belangrijke rol, maar ook geschreven teksten en afbeeldingen die u gebruikt. Een aantrekkelijk webdesign en goede content zijn belangrijke ingredienten voor een sprankelende site. Een website laten maken? Dat  vraagt dus om de nodige expertise en vaardigheden die wij webdesign noemen. Iets dat u zeker kunt uitbesteden aan Schot Marketing & Communicatie.

 

Welk doel heeft u voor ogen?

Een website laten maken is dus een kostbare investering. Daarom helpt het uzelf vooraf een aantal vragen te stellen. Wat is bijvoorbeeld het doel van uw site? Wilt u klanten informeren of juist aansporen om iets bij u te kopen? Naast een stukje informatievoorziening wilt u natuurlijk ook dat mensen overtuigd raken van uw expertise in het vakgebied waarin u werkzaam bent. Webdesign zorg er voor dat al deze informatie samenkomen in een goede website. 

 

Website laten maken afgestemd op uw doelgroep

Wij maken websites die passen bij uw bedrijf en bij uw doelgroep. Wij bieden het complete webdesign, van websitestructuur en vormgeving tot fotografie en het schrijven van SEO webteksten. Websites waarmee u goed scoort bij bezoekers én zoekmachines, dat is ons uitgangspunt bij webdesign. Onderhoud is bij ons vanzelfsprekend. Wij zorgen dat uw website altijd voorzien is van de laatste updates. 

 

Website met Zoekmachine optmalisatie

Staat uw site online, dan houden wij bij hoe uw site scoort in zoekmachines. Waar kunnen we verbeteringen aanbrengen? Wat doen de concurrenten? Doen de bezoekers precies waar uw site voor gebouwd is? Een website hebben is mooi, omzet behalen via uw website is beter!

 

Uw volgende website door ons laten maken? Maak een afspraak met Schot Marketing & Communicatie.

 


 

van Vliet Bouwmanagement
Hamburg Hoveniers
Steenbergen

 

Lees meer artikelen over Webdesign

Joomla! basis handleiding

Joomla! Basis Handleiding Download onze handleiding Joomla! is een geweldig systeem voor het bouwen websites. Door de vele mogelijkheden van Joomla!, kan het een lastig systeem zijn om snel te...

WordPress

WordPress Wat is WordPress en wat zijn de voordelen? Wanneer je aan de slag gaat met WordPress zul je het vast willen uitbreiden zoals een ander uiterlijk geven aan je website. Dit kun je...

Joomla!

Joolma! Wat is Joomla! en wat zijn de voordelen? Joomla! is het CMS dat de basis is voor de websites die Schot maakt en levert. Ook deze website is gemaakt met Joomla. Net zoals tienduizenden sites...

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden
Privacy- & Cookieverklaring

 

Erkend leerbedrijf

 

Vragen?

 

Je bent het vinkje vergeten!