WordPress

WordPress

Wat is WordPress en wat zijn de voordelen?

Wanneer je aan de slag gaat met WordPress zul je het vast willen uitbreiden zoals een ander uiterlijk geven aan je website. Dit kun je gemakkelijk doen met thema’s. Er zijn veel gratis, maar ook betaalde, thema’s die je via WordPress zelf kunt installeren.

Een mogelijk nadeel van WordPress is dat je altijd plugins nodig hebt (gratis en/of betaald) om een volwaardige website te bouwen. Als je een volwaardige website wilt bouwen met extra functionaliteiten heb je deze plugins altijd nodig. Denk hierbij aan: contactformulieren, een koppeling aan mailchimp of een slideshow.

 

Wat is CMS?
CMS staat voor Content Management Systeem. Een CMS is een systeem waarmee je gemakkelijk de site kunt beheren. Je kunt de website online bijwerken vanaf elke locatie waar internet beschikbaar is. Hier is geen technische kennis of speciale software voor nodig. Lees meer >

 

WordPress websites van bekende merken/bedrijven

WordPress is voor iedereen geschikt. Dit wordt bevestigd doordat zowel kleine ondernemers als grote bedrijven gebruik maken van dit CMS. Hieronder enkele WordPress websites van bekende merken en bedrijven:

  • Radio 538
  • NRC
  • D66
  • Playstation
  • Sony Music
  • Spotify

 

Heb je interesse in WordPress?

Wil je meer weten over wat een WordPress website en Schot voor je kan betekenen, maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. Wij leggen WordPress graag aan je uit.

 


Contact 

 

Wil je ons een mooie review geven? Dat zou leuk zijn en kan via Google Reviews!  

Ja dat wil ik!

 

Copyright © 2022 - Sitemap - Algemene Voorwaarden - Privacy- & Cookieverklaring - Erkend leerbedrijf