Skip to main content

Video Marketing voor Social Media

In combinatie met Stronq Media biedt Schot nu ook Video Marketing op maat!

StronQ Media

 

Video Marketing

 

Video marketing voor Social Media is dé nieuwe manier van effectieve communicatie. Een video spreekt meer dan slechts tekst of een foto en brengt een duidelijkere boodschap naar je doelgroep! Wij kunnen je een volledig Video Marketing pakket aanbieden gebaseerd op de service/het product dat je wil promoten.

 

Wij gaan als volgt te werk:

  • Wij komen bij je langs om te praten over het bedrijf en welke producten of services wij in de spotlight kunnen zetten door middel van Video Marketing.
  • Vervolgens schrijven wij (in overleg met jullie) een script dat ervoor zorgt dat er een heldere boodschap wordt vastgesteld. Ook nemen we door wat je bedrijf met de video´s wil bereiken (bijvoorbeeld meer traffic naar de website, meer leads genereren met hulp van een landingspagina, etc.). Wij zorgen ervoor dat er een “Call-to-action” in de video aanwezig is die de kijker vraagt om actie te ondernemen.
  • In een vervolgafspraak komen wij met filmapparatuur bij je langs om een heldere, mooie video te maken. Je hebt recht op 2 revisies van het bewerkte filmmateriaal zodat wij gegarandeerd een mooi resultaat behalen.
  • - Als laatste stap komen wij nog een keer bij je langs om te helpen met de implementatie van de video´s. Denk aan begeleiding m.b.t. de platformen waar u het op kunt posten/promoten.

 

Wat betekent dit voor jou?

Nog effectievere reclame door middel van Video Marketing voor Social Media betekent doelgericht resultaten behalen. Wil je meer Brand Awareness creëren, meer traffic naar je website of meer volgers op Social Media? Maak dan een afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

 


Contact