Reclamefolders

Effectieve reclamefolders voor het hoogste rendement

Wist u dat een effectieve reclamefolder niet alleen kostenbesparend is, maar ook een krachtig middel om meer klanten naar uw onderneming toe te trekken? Bij Schot Marketing & Communicatie begrijpen we dit en daarom bieden we u professionele Desktoppublishing (DTP) die op maat is gesneden aan. Wij zorgen voor een maximaal rendement uit uw investering.

 

Reclamefolders opmaken

Uw reclamefolder moet natuurlijk eerst gemaakt worden. Hiervoor gaan we uitgebreid met u in gesprek om uw wensen en de doelen van uw bedrijf boven tafel te krijgen. Bij ons bent u verzekerd van service op maat en we gaan ervoor om het drukwerk zo effectief mogelijk eruit te laten zien. We stoppen pas wanneer u voor de volle honderd procent tevreden bent.

 

Reclamefolders drukken

Zodra de folder helemaal naar uw wensen is, verzorgen we ook het drukwerk voor u. Uiteraard overleggen we eerst op welk materiaal u wilt drukken, wat de oplage moet zijn en hoe het drukwerk afgewerkt moet worden. Dankzij onze expertise op dit gebied kunnen we u hier uitgebreid over adviseren en dat doen we dan ook graag.

 

Reclamefolder verspreiding

DTP gaat zichzelf echt terugverdienen wanneer u voor de juiste verspreiding ervan zorgt. Hier helpen we u bij door te onderzoeken wanneer u welke doelgroep precies wilt aanspreken en hoe we deze potentiële nieuwe klanten het beste kunnen bereiken.

 

Zoals u ziet zorgen we voor een volledig aanbod. Het is ons doel om uw reclamefolder er onderscheidend uit te laten zien, deze op het best passende materiaal te drukken en effectief te verspreiden voor het meeste rendement.

 

Wie is Schot Marketing & Communicatie?

Wij zijn een team met een grote expertise. Dankzij 37 jaar ervaring (gemeten in 2016) weten we als geen ander hoe we effectieve marketingcampagnes op kunnen zetten en uw bedrijf een stap verder te helpen. Geen enkele klus rondom drukwerk en DTP is ons te gek. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

 

 

Wij zijn erkend leerbedrijf

Wil je ons een mooie review geven? Dat zou leuk zijn en kan via Google Reviews!  

Ja dat wil ik!