Skip to main content

Huisstijl

Diverse huisstijldragers

 

Uw huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf. Behalve dat het design ervan u onderscheidt van andere bedrijven, kunt u er ook een verhaal mee vertellen. Namelijk het verhaal van uw organisatie. Wij van Schot Marketing & Communicatie horen graag wat uw verhaal is en vertalen dit dan samen met u naar een professioneel en krachtig ontwerp dat past bij uw bedrijf. Wij willen graag weten wat u uit wilt stralen, wat uw kernwaarden zijn en wat u uniek maakt. Een goede Corporate Identity kan dit namelijk communiceren naar uw (potentiële) klanten.

 

Huisstijl en corporate identity

Een goede Corporate Identity bestaat in ieder geval uit twee ingrediënten: strategie en creativiteit. Wij van Schot Marketing & Communicatie weten hier wel raad mee. Allereerst beschrijven wij voor u de ontwikkelingen in de markt waarin u zich begeeft. Daarna analyseren wij wat de unieke aspecten van uw bedrijf zijn en bedenken wij welke positionering voor u de beste keuze is. Elke keer kiezen wij weer voor een unieke aanpak wat betreft het ontwerp. Hierdoor zult u uw designs niet ergens anders nog een keer tegenkomen.

 

Consistent gebruik huisstijl

Het consistente gebruik van dezelfde designs in uw communicatie creëert herkenning bij uw (potentiële) klanten en zorgt ervoor dat u professioneel over komt. Daarom voeren wij de nieuwe huisstijl door op allerlei verschillende plekken, zoals bijvoorbeeld briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en uw website.

 

Bent u op zoek naar een nieuwe huisstijl en wilt u graag weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Maak vrijblijvend een afspraak met Schot Marketing & Communicatie!