DTP werkzaamheden

Heeft u DTP ondersteuning nodig of heeft u DTP werkzaamheden voor ons? Onze ervaren DTP’ers staan graag voor u klaar voor de opmaak van bijvoorbeeld een brochure, magazine, boek, catalogus, advertentie. Ook hebben we veel ervaring met het maken van interactieve PDF brochures en digitale magazines.

We volgen de nieuwste trends en werken met de nieuwste software.

 

Opmaak in stramien

Wanneer u veel te maken heeft met de opmaak van folder of brochures wil u de werkstromen zo efficiënt mogelijk inrichten. Wij verzorgen veel van dit soort werkzaamheden voor onze klanten, waarbij wij gebruik maken van vaste stramienen. We verzorgen de opmaak van onder andere magazines, nieuwsbrieven, catalogi, brochures en handleidingen

 

DTP werkzaamheden uitbesteden?

De kracht van onze DTP afdeling is dat het mogelijk is om onze DTP diensten naadloos te integreren in bestaande bedrijfsprocessen. Zo voelt samenwerken met ons als een eigen afdeling, maar dan niet fysiek op dezelfde locatie.

 

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via 0186 - 619244 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

DTP werkzaamheden

 

Wil je ons een mooie review geven? Dat zou leuk zijn en kan via Google Reviews!  

Ja dat wil ik!

 

Copyright © 2022 - Sitemap - Algemene Voorwaarden - Privacy- & Cookieverklaring - Erkend leerbedrijf