DTP

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare DTP expert die u kunt raadplegen voor het ontwerpen, opmaken en drukken van uw flyer, folder, reclamedrukwerk en andere geprinte media? Dan bent u bij Schot Marketing & Communicatie aan het juiste adres. Schot Marketing & Communicatie kan niet alleen het daadwerkelijke printen van drukwerk voor u overnemen, maar kan er ook voor zorgen dat uw drukwerk zo mooi mogelijk wordt door middel van professionele DTP.

 

DTP: een korte introductie

DTP is een verzamelnaam voor werkzaamheden die uitgevoerd worden om drukwerk printklaar te maken. Een DTP'er is een professional die het mogelijk maakt om geprinte media te kunnen ontwerpen, aanpassen, belichten en printen zodat het drukwerk van de beste kwaliteit wordt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende softwareprogramma's, zodat er uiteindelijk tot het beste resultaat gekomen wordt. En omdat DTP'ers precies weten welke softwareprogramma's er gebruikt moeten worden voor uw drukwerk en hoe deze programma's ingezet moeten worden, krijgt u door middel van professionele DTP altijd het beste resultaat.

 Schot Marketing & Communicatie kan DTP gerelateerde werkzaamheden verzorgen voor bedrijfs brochures, maar ook voor product brochures, een prijslijst, een flyer, een folder en reclamedrukwerk. Wat u ook drukklaar wil laten maken: Schot Marketing & Communicatie helpt u graag.

 

<h2

Maakt u gebruik van de DTP diensten van Schot Marketing & Communicatie, dan kunt u uw zorgen volledig uit handen geven aan onze professionals. Zo wordt uw DTP werk volledig verzorgd en wordt er alles aan gedaan om uw drukwerk optimaal af te kunnen drukken. Zo wordt de opmaak van het drukwerk verzorgd, maar kunt u ook gebruik maken van tekstcorrecties, professionele fotografie voor uw drukwerk en het aanleveren van het drukwerk bij de drukkerij.

 

Omdat u zelf niets meer hoeft te doen om uw drukwerk te laten ontwikkelen door Schot Marketing & Communicatie, houdt u tijd over. Deze tijd kunt u steken in de core-business van uw organisatie, terwijl het drukken van uw geprinte media gewoon wordt opgepakt door onze professionals.

 

Wij zijn erkend leerbedrijf

Steenenstraat 8
3262 JM Oud-Beijerland

0186 619244
marcom@schot.nl

Wil je ons een mooie review geven? Dat zou leuk zijn en kan via Google Reviews!  

Ja dat wil ik!