Skip to main content

Een maximaal bereik en maximale conversie wil je overal. Ook in Dordrecht. 

Online Marketing

in Dordrecht

Stel; je hebt een bedrijf in Dordrecht en je weet niet hoe je online marketing kunt inzetten en toepassen. Dan kunnen wij je helpen. Met de juiste inzet van Online Marketing strategie kun je nieuwe klanten winnen voor je bedrijf, product of diensten. Online marketing veranderd met de dag. Wij kunnen je helpen met de juiste strategie zodat jouw online marketing oplossen ook echt werken. 

 

We onderscheiden ons door onze actuele kennis van zaken die we heel praktisch inzetten met online oplossingen die bij jou en je bedrijf passen. We leggen hierbij de nadruk op de het vinden van de juiste doelgroepen. In de online wereld verschuift de focus van ‘bereiken’ naar ‘gevonden worden’. Daarnaast draait alles natuurlijk weer om een zo hoog mogelijke conversie. Schot realiseert echte resultaten in online marketing en communicatie.


Online Marketing Oplossingen

Content marketing

Dit zijn bijvoorbeeld blog artikelen, DIY-artikelen, video's en animaties. Deze voorbeelden moeten allemaal aansluiten bij je online marketing doelstellingen. Het is belangrijk dat deze op het juiste moment aan de juiste doelgroep getoond worden.

Email marketing

Met behulp email marketing kun je klanten werven en behouden. Door middel van gepersonaliseerde emails die je bedrijf product en/of dienst promoten werf je klanten naar je website. Je kunt heel doelgericht emails versturen sturen naar mensen die daar oprecht belangstelling voor hebben.

Digital advertising

Door middel van digitaal adverteren kun je ieuwe klanten binnen je doelgroep bereiken. Bijvoorbeeld door te adverteren in Google Display Advertising of met Facebook is een prima manier om de sales funnel te vullen met potentieel interessante klanten.

Social Media marketing

Ontzettend veel mensen maken gebruik van social media. Bedrijven ook, niet alleen om hun producten te promoten maar ook bijvoorbeeld om zichzelf als aantrekkelijke werkgever neer te zetten. Kondig nieuwe producten aan, stel vragen en hou eens een actie om je volgers actief te houden.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om met belangrijke zoekwoorden je website zo hoog mogelijk in de zoekmachines te krijgen. Hierdoor komt je website onder de aandacht van mensen die wél je producten of diensten nodig hebben, maar je bedrijf nog níet kennen. Daarom is zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van online marketing.

Online events

Data is king! Content ook, maar door een online evenement te hosten, zoals een webinar, kun je makkelijk gedetailleerde informatie van je potentiële klanten achterhalen.

 

Organiseer je bijvoorbeeld een event in Dordrecht? Dan kun je dit heel goed promoten door middel van al deze online oplossingen! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.