fbpx

  • Logospirte1


 

Marketing Communicatie
Dordrecht

Van advies tot totaalconcept

Schot is een full service marketing & communicatie bureau vlak bij Dordrecht, gespecialiseerd in marketing & communicatie, online marketing en reclamecampagnes. Schot Marketing & Communicatie kan in tien stappen uw bedrijf doorlichten, een marketing- en communicatieplan samenstellen en de basis leggen voor een succesvolle groei van uw bedrijf. Dat doen wij niet alleen, dat doen we samen met u.

 

Marketing & Communicatie voor uw bedrijf 

Wij zijn een klein team, maar onze expertise is groot in marketing en communicatie. We ontwerpen magazines, brochures, folders, flyers, jaarverslagen, periodieken en nieuwsbrieven. Ook ontwerpen we uw huisstijl en logo, alsmede uw auto of pandbelettering en stickers. We regelen alles van DTP en fotografie tot drukwerk. Als reclamebureau creëren we uw promotiecampagnes en als online marketing bureau verzorgen we uw webdesign, SEO, social media en e-commerce. Kortom alles wat met marketing & communicatie te maken heeft.

 

Schot Marketing & Communicatie 

Schot Marketing & Communicatie uit de Hoeksche Waard is in vele markten thuis en koppelt sprankelende creativiteit, ervaring en deskundigheid aan praktische daadkracht en service. Wij werken met ons hart. Ook in Dordrecht. Bel nu voor een nadere kennismaking!

 


 

Gastrovino Brochure Design
Oud Beijerland Mailing Cadeaukaart Cadeupas Verpakking
Steelwork website

 

Lees meer artikelen over Online marketing

Digitale advertenties

Digitale advertenties Heb je interesse in digitale advertenties? Neem contact met ons op. Je kent het wel, of je nu op ad.nl of Facebook zit, op heel veel websites kom je digitale advertenties tegen. Vaak...

Social Media voor bedrijven

Social media voor bedrijven. We lezen het, we horen het en eigenlijk weten we het ook wel. Social Media is booming en het blijft zich ontwikkelen. Toch knaagt de onduidelijkheid om Social Media in...

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden
Privacy- & Cookieverklaring

 

Erkend leerbedrijf

 

Vragen?

 

Je bent het vinkje vergeten!