fbpx

Communicatiebureau in Dordrecht

Van advies tot totaalconcept

Wij zijn een full service communicatiebureau in Dordrecht (in de buurt van), gespecialiseerd in marketing communicatie, online marketing en reclamecampagnes. Comunicatiebureau Schot kan in tien stappen uw bedrijf doorlichten, een marketing- en communicatieplan samenstellen en de basis leggen voor een succesvolle groei van uw bedrijf. Dat doen wij niet alleen, dat doen we samen met u.

 

Wij zijn een klein team, maar onze expertise is groot. We ontwerpen magazines, brochures, folders, flyers, jaarverslagen, periodieken en nieuwsbrieven. Ook kunnen we uw huisstijl en logo ontwerpen, alsmede uw belettering en stickers. We regelen alles van DTP en fotografie tot drukwerk. Als reclamebureau creëren we uw promotiecampagnes en als online marketing bureau verzorgen we uw webdesign, SEO, social media en e-commerce.

 

Communicatiebureau in Dordrecht, nou bijna...

Communicatiebureau Schot uit Oud-Beijerland is in vele markten thuis en koppelt sprankelende creativiteit, ervaring en deskundigheid aan praktische daadkracht en service. Wij werken met ons hart. Voor u. Ook in Dordrecht.