fbpx

  • Logospirte1


 

Zoekmachine optimalisatie SEO

Over zoekmachine optimalisatie doen de wildste verhalen de ronde. Dit komt omdat Google (als grootmacht) niet exact prijsgeeft hoe en waarom een site met bepaalde zoektermen op de 1e positie verschijnt in de zoekresultaten. Terecht, anders ging iedereen datzelfde truukje toepassen met als gevolg dat de zoekresulaten waardeloos zouden worden.

 

Bij Schot werken we bij zoekmachine optimalisatie vanuit een aantal basis regels, die na al die wilde verhalen nog steeds als beste en meest consequent werken:

Zoek uit welke woorden het best bij uw dienst of product passen en bekijk van deze woorden hoe vaak mensen hierop zoeken. Vooral het laatste is niet onbelangrijk, een mooi zoekwoord dat niemand gebruikt is zo goed als waardeloos.

 

Goede teksten belangrijk voor zoekmachine optimalisatie

Zorg dat je voor deze belangrijkste zoekwoorden goede teksten hebt. De site moet natuurlijk wel lezenswaardig zijn, dat bepalen de zoekmachines tegenwoordig bijzonder scherp!

Gebruik op de site de plekken die zoekmachines uitlezen om de relevantie van een site te bepalen. Dit zijn de title - tag, de url structuur, het juiste gebruik van H-tags en natuurlijk de goed leesbare teksten uit het vorige punt

 

Uiteraard omvat goede zoekmachine optimalisatie nog veel meer onderdelen, maar die nemen we graag met u door in een goed gesprek. Want wij zijn pas tevreden als u écht snapt hoe wij te werk gaan!

 

Zoekmachine optimalisatie

Lees meer artikelen over Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie SEO

Over zoekmachine optimalisatie doen de wildste verhalen de ronde. Dit komt omdat Google (als grootmacht) niet exact prijsgeeft hoe en waarom een site met bepaalde zoektermen op de 1e positie...

Vindbaarheid Website

Vindbaarheid ­ website SEO Plan Een website is pas effectief als deze bezoekers aantrekt. Het vergroten van de vindbaarheid van websites word ook zoekmachine optimalisatie (SEO) genoemd. Dit is een...

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden
Privacy- & Cookieverklaring

 

Erkend leerbedrijf

 

Vragen?

 

Je bent het vinkje vergeten!