fbpx

  • Logospirte1


 

Vindbaarheid ­ website

SEO Plan

Een website is pas effectief als deze bezoekers aantrekt. Het vergroten van de vindbaarheid van websites word ook zoekmachine optimalisatie (SEO) genoemd. Dit is een vak apart. Schot Marketing & Communicatie optimaliseert de vindbaarheid van websites.

 

Zoekwoorden plan

Samen met u brengen we in kaart op welke zoekwoorden uw website gevonden zou moeten worden, oftewel met welke woorden u in de top 5 van Google wilt staan. Daarnaast kijken we meteen hoe veel mensen deze woorden uberhaupt gebruiken. Bovenaan staan in Google met een woord dat niemand gebruikt is zinloos en en bevordert de vindbaarheid van de site niet.

In het SEO plan nemen we alle relevante zoekwoorden voor de website in mee. Samen met u en aan de hand van het zoekvolume per woord selecteren we de beste zoekwoorden voor uw specifieke doelgroep en website. Samengevoegd in het SEO Plan.

 

Realiseren vindbaarheid website

Vervolgens adviseren wij bij de implementatie van het zoekwoorden plan in de website. Of, als we de site zelf bouwen of gebouwd hebben, voeren wij dit voor u in. Met intelligente SEO tools zien wij direct op welke wijze iedere pagina van uw website aangepast moet worden voor de best mogelijke score in de zoekmachines.

Als laatste gebruiken wij tools waarmee de vindbaarheid van de website in de diverse zoekmachines meetbaar en inzichtelijk gemaakt wordt. Zo controleren we samen met u de resulaten van de inspanningen voor de zoekmachine optimalisatie.

 

De vindbaarheid van uw website verhogen? Maak een afspraak met Schot Marketing & Communicatie.


 

Gastrovino Brochure Design
Oud Beijerland Mailing Cadeaukaart Cadeupas Verpakking
Steelwork website

 

Lees meer artikelen over Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie SEO

Over zoekmachine optimalisatie doen de wildste verhalen de ronde. Dit komt omdat Google (als grootmacht) niet exact prijsgeeft hoe en waarom een site met bepaalde zoektermen op de 1e positie...

Vindbaarheid Website

Vindbaarheid ­ website SEO Plan Een website is pas effectief als deze bezoekers aantrekt. Het vergroten van de vindbaarheid van websites word ook zoekmachine optimalisatie (SEO) genoemd. Dit is een...

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden
Privacy- & Cookieverklaring

 

Erkend leerbedrijf

 

Vragen?

 

Je bent het vinkje vergeten!