fbpx

  • Logospirte1


 

Webdesign

We kunnen er lang of kort over praten; een professionele website maken is iets dat tegenwoordig alleen is voorbehouden aan webdesign experts. Bij Schot zijn we al vele jaren actief op het gebied van webdesign en hierdoor weten we als geen ander wat wel en wat niet werkt.

 

De belangrijkste vraag bij webdesign is: Waarom? Waarom een website? Wat moet deze voor uw bedrijf gaan doen? Het antwoord op deze vraag is ons vertrekpunt bij het ontwerpen van de website. Na het antwoord op de waarom vraag volgt de Hoe vraag: op welke manier gaan we het doel halen? Hieruit volgt de structuur voor de website. Die ontstaat namelijk niet zomaar, daar zit een gedachte achter. We gaan doelgericht te werk.

 

Webdesign - mobile first

 

Wij maken originele designs met een eigen karakter die 100% aansluiten op uw huisstijl, maar ook een optimale gebruiksvriendelijkheid bieden en aansturen op het halen van uw doelen. Hoe gebruikers een website ervaren wordt voor een groot deel bepaald door het ontwerp. Ieder bedrijf heeft een eigen uitstraling en huisstijl met eigen signatuur. Dit verenigen wij bij het ontwerpen en bouwen van uw website.

 

Webdesign voor alle devices

Websites worden inmiddels vaker met mobiel en tablet bezocht dan met een computer. Wij werken daarom ons webdesign uit voor alle devices. Zo zorgen we voor een eenduidige gebruikerservaring en beleving. Hierbij combineren wij responsive design en mobile first (zie Mobile First blogartikel hierover).

 

Een website is succesvol als zowel het doel van de gebruiker als het doel van de organisatie wordt behaald! Website laten maken? Wij regelen alles van A tot Z!

 

Webdesign Checklist

  • STATE OF THE ART: Webdesign die gebruik maakt van de laatste trends en ontwikkelingen.
  • MAATWERK: Een design naar uw eigen wensen en huisstijl.
  • MAKKELIJK UIT TE BREIDEN: Onze websites zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook flexibel uit te breiden.
  • UITSTEKENDE SERVICE: Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u tevreden bent over uw website.
  • KORTE COMMUNICATIELIJNEN: U heeft altijd contact met degene die uw website maakt.
  • SEO FRIENDLY: De gebruikte technieken zijn 100% SEO Friendly.

 

Al overtuigd?

 

Lees meer artikelen over Webdesign

Joomla! basis handleiding

Joomla! Basis Handleiding Download onze handleiding Joomla! is een geweldig systeem voor het bouwen websites. Door de vele mogelijkheden van Joomla!, kan het een lastig systeem zijn om snel te...

WordPress

WordPress Wat is WordPress en wat zijn de voordelen? Wanneer je aan de slag gaat met WordPress zul je het vast willen uitbreiden zoals een ander uiterlijk geven aan je website. Dit kun je...

Joomla!

Joomla! Wat is Joomla! en wat zijn de voordelen? Joomla! is het CMS dat de basis is voor de websites die Schot maakt en levert. Ook deze website is gemaakt met Joomla. Net zoals tienduizenden sites...

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden
Privacy- & Cookieverklaring

 

Erkend leerbedrijf

 

Vragen?

 

Je bent het vinkje vergeten!