• Logospirte1

 

Vertaal de boodschap naar het juiste gevoel

 

Hoe gaat Schot marketing & communicatie te werk? We beginnen met vragen stellen… Wie bent u als bedrijf? Wat wilt u bereiken en hoe? Wie is uw doelgroep en hoe brengt u uw producten en diensten onder de aandacht? We willen eerst weten wie u bent. Daarna kunnen uw bedrijf doorlichten, een marketingplan en communicatiestrategie samenstellen en de basis leggen voor een succesvolle groei van uw bedrijf. Dat doen wij niet alleen, dat doen we samen met u.


 

Weten wat er speelt,
zodat u hierop adequaat kunt reageren

De wereld verandert constant. Uw markt óók. We beschrijven de ontwikkelingen in de markt waarop uw bedrijf zich richt. Belangrijke vragen zijn hierbij: Wat zijn de trends en ontwikkelingen in deze markt? Hoe ontwikkelen uw concurrenten zich? Welke macro-economische ontwikkelingen, welke technologische ontwikkelingen en welke (veranderingen in) subsidies of wet- en regelgeving hebben invloed op de bedrijfstak? Sta open voor verandering en durf hierop in te spelen.

 

Zelfkennis is de bron van uw wijsheid

Ieder bedrijf vindt zichzelf uniek. Wat maakt uw bedrijf uniek? Stel die vraag. Het antwoord zit in uzelf. Weten wie u bent, wat u doet en vooral waarom u het doet: dat is de basis voor ondernemen.

 

En dat is de eerste stap die we met u maken: uw wijsheid delen met ons. Wij luisteren, analyseren en structureren. Uw visie, uw missie, de financiële positie, de omzet, de concurrentie: zo uitgebreid als u zelf wenst. Wijsheid is wijs...

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden
Privacy- & Cookieverklaring

 

Erkend leerbedrijf

 

Vragen?

 

Je bent het vinkje vergeten!