fbpx

 • Logospirte1


 

Waarom doen wij ons werk

 

Waar komt u ’s morgens uw bed voor uit? Waarom doet u wat u doet? Welke passie drijft u en in hoeverre is dat nog bepalend in uw dagelijkse werkzaamheden? De antwoorden op deze vragen vormen de basis voor al onze creaties én voor de samenwerking met u. Waarom u doet wat u doet, dát is ons startpunt, want dat is het hart van uw organisatie. Wij van Schot werken vanuit ons hart. Daarin liggen onze creatieve explosies.

Uiteraard bieden wij onze klanten ook een uitgewerkt marketing- en communicatieplan, een gedegen planning en daadkracht in de uitvoering. Maar de essentie is dat alles wat we maken uit het hart komt. Bij Schot werken we met plezier en doen we datgene waarvoor wij ons bed uitkomen…

Wij zijn ervan overtuigd dat elke klant een eigen, unieke aanpak verdient. Dat kunnen wij, dat willen wij, dat doen wij. En, dat willen we graag met u delen. Wat wij maken kunnen we u uitgebreid vertellen, maar liever nog laten we u dat zien. Laat u net zo verrassen als onze klanten. Onze producten en diensten dekken de totale lading op het gebied van:

Advies en Begeleiding - Creatie - Concept - Productie

 


 

 • Arjan

  Arjan

  Mijn passie is klanten écht verder helpen met hun communicatievraagstukken. Door ze te verrassen, door ze trots te laten zijn op hun eigen organisatie. Door creatieve en inspirerende ontwerpen te bieden, door verrassende concepten te bedenken. Door in alle opzichten het beste te bieden én hoogstaande service te leveren.

 • Remco

  Remco

  Wat mij inspireert, is naast de klant plaatsnemen, in de huid kruipen en samen op zoek gaan naar het juiste gevoel. Samen het ultieme motiverende beeld en de beste manier van communicatie creëren. Inhoud en vorm werken op elkaar in. Daar oog en gevoel voor hebben is een toegevoegde waarde die we onze klanten bieden.

 • Henk

  Henk

  Als onze klanten groeien, doen wij wat we moeten doen. Wat we vooral graag willen doen. Onze klanten verder helpen met een klinkende communicatiestrategie en oorspronkelijke creatieve ideeën, dat is mijn doel. Schot in uw zaak brengen. Meer klanten, meer omzet voor u creëren. Wij zijn daar toe in staat. Ons team van 10 bestaat uit toegewijde en ervaren communicatiespecialisten die, net als ik, niets liever doen dan u verder helpen met uw zaak. Dat doen wij van harte.

 • Henri

  Henri

  Mijn passie zit in de online marketing omdat er zo veel disciplines in samenkomen: behalve traditionele marketing en vormgeving ook strategieën ontwikkelen, websites bouwen en nieuwe online technieken toepassen. Het is geweldig om dit allemaal te mogen combineren en daarmee perfecte oplossingen voor onze klanten te maken.

 • Isabella

  Isabella

  Mijn motivatie? Ik wil vorm geven aan het verhaal dat wordt verteld met mooie fotografie, grafische elementen en het hipste font. De race om een briefing te vertalen naar ideeën, uit te werken, te presenteren en uiteindelijke definitief akkoord te ontvangen voor die ene opdracht. Dat geeft een kick!

 • Lynn

  Lynn

  Waarom werk ik bij Schot? Omdat ik het liefst de hele dag bezig ben met DTP en Prepress. Ik vind het leuk om klanten blij te maken met een super mooie brochure of catalogus. Een lekkere lay-out en de puntjes op de ’i’. Te gek gave fotografie hoort daar natuurlijk ook bij. Net even een stapje verder gaan om alles tot een gaaf eindresultaat te zien komen.

 • Gerda

  Gerda

  Mijn drijfveer is de afwisseling in mijn werk. Geen dag is hetzelfde. Zo ben ik op zoek naar een leuke gadget en het volgende moment moet alles opzij om die ene deadline te halen. En de kwaliteit natuurlijk, ik ga voor kwaliteit. Het zo goed mogelijk alles regelen tegen de beste prijs is mijn dagelijkse uitdaging.

 • Lisanne

  Lisanne

  Ontdekken en toepassen: that’s me! Het realiseren van innovatieve en interactieve websites vind ik leuk om te doen. Uitzoeken hoe het werkt, vind ik nog het leukst. Van het werken met de nieuwste technieken word ik ontzettend blij. Ik maak met veel plezier een website en wil hier het beste uit halen.

 • Inge

  Inge

  Geen enkel communicatiekanaal staat op zich, het is een mix die bepaalt of het door de consument wordt gezien als relevant geheel.

  Social Media is al lang geen nieuwe ontwikkeling meer. Het is een communicatiekanaal waar elke communicatiedeskundige, marketeer en ondernemer zich mee bezig moet houden. Je kunt er niet meer omheen. Zet je Social Media niet in voor je bedrijf/bedrijven dan is dit in mijn ogen een gemiste kans.

  Bedrijven verder helpen in de ontwikkeling en groei van hun Social Media kanalen geeft mij een kik vooral om te zien dat de knop omgaat en het ook daadwerkelijk gaat werken. Als ik de ondernemer net zo enthousiast over het gebruik van Social Media krijg als ik ben, dan is mijn missie geslaagd.

 • Arjan
 • Remco
 • Henk
 • Henri
 • Isabella
 • Lynn
 • Gerda
 • Lisanne
 • Inge

 


 

#Reclame #Marketing #Communicatie #Direct Mail #Website #Creatie #DTP #Ontwerp #Fotografie #Strategie #SEO #Identiteit #Profileren #Confronteren #Inspireren #Online media #Digitaal #Onderzoek #Digizine #CSS3-HTML5 #webdevelopment #Offline #Online #SocialMedia #Teamwork

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden
Privacy- & Cookieverklaring

 

Erkend leerbedrijf

 

Vragen?

 

Je bent het vinkje vergeten!