fbpx

van Vliet Bouwmanagement

Vliet Website

Account

Van Vliet Bouwmanagement


Van Vliet Bouwmanagement BV is een adviesbureau, dat zich ten doel stelt opdrachtgevers op onafhankelijke wijze te begeleiden en te ondersteunen bij ontwikkelings-, bouw-, renovatie-, huisvestings- en inrichtingstrajecten.

Van Vliet Bouwmanagement

Project

Corporate identity


Van Vliet Bouwmanagement legde bij Schot de vraag voor een nieuwe corporate identity neer. Via onze workshop Merkwaardig hebben wij de kernwaarden van Van Vliet Bouwmanagement boven tafel kunnen krijgen en is er door Schot een gehele nieuwe identiteit ontwikkeld. Deze sluit naadloos aan bij hun doelgroep en diensten. Onder de nieuwe identiteit verstaan wij het nieuwe logo, huisstijl, website en overige communicatie uitingen. Bij de realisatie van de website stond het doel, leads genereren, voorop.

 

 

Online Marketing


Voor Van Vliet Bouwmanagement ontwikkelde Schot een eigentijdse, moderne website. met als doel via de site nieuwe leads te ontvangen. De site laat duidelijk zien voor welke doelgroepen Van Vliet Bouwmanagement werkt. Tevens komt het dienstenpakket duidelijk aan bod. Blikvanger van de site zijn de referentie-projecten. Vooral de diensten van Van Vliet Bouwmanagement BV zijn door een zoekwoorden onderzoek geoptimaliseerd. Niet de diensten zelf, wel de naamgeving ervan. Als voorbeeld is in de bouw is het woord 'bestek' iets heel anders dan in Google. Vanuit dat onderzoek is de hele website ingericht, zodat vraag (via Google) perfect aansluit bij het aanbod (de diensten van Van Vliet Bouwmanagement).