fbpx

Van Dongen

Woonatelier Advertentie

Account

Van Dongen Schilderwerk


Ooit was vakman en schilder Ad van Dongen een projectleider in loondienst met een carrière van 24 jaar achter zich. Totdat hij in 2005 zijn ontslag nam, een ketelpak aanschafte en als zelfstandige zijn eigen schilderbedrijf opstartte. Al begon hij als zelfstandige op goed geluk, uiteindelijk groeide Van Dongen Schilderwerk uit tot een warm familiebedrijf. Het is de vakschilder uit de Hoeksche Waard waar kwalitatief hoogstaand schilderwerk en persoonlijk klantcontact centraal staan.

Met de vernieuwde website willen we de bezoeker op een heldere, overzichtelijke manier benaderen. Het doel van de website is informeren en het aanzetten tot actie (contact opnemen met Van Dongen).

De home-pagina is erg overzichtelijk en begint met een sfeerbeeld waarmee we, door veel beleving en gevoel, de kwaliteit van Van Dongen willen benadrukken. Deze foto is voorzien van een bewegend gedeelte. Een echte eye-catcher waarmee je meteen duidelijk maakt welke dienst ze leveren. Onder dit sfeerbeeld vindt de bezoeker een verzameling van projecten van Van Dongen. Deze foto’s zijn klikbaar en leiden de bezoeker naar hetgeen wat zij/hij zoekt. De website heeft een responsive design en is daarmee op elk device en op ieder gewenst moment optimaal te bekijken.

De website heeft een overzichtelijke en beeldvullende navigatie en is SEO geoptimaliseerd. Hierdoor zal de doelgroep optimaal worden bediend.

De website van van Dongen Schilderwerken is een eigentijdse, gebruiksvriendelijke website, die volledig is afgestemd op het optimaal in beeld brengen van de diensten. Met de nieuwe website speelt Van Dongen Schilderwerken in op de trends in de markt met duidelijkheid in diensten, aanpak en tarieven.