fbpx

Summit Group

Summit

Account

Summit group


Summit Group biedt, naast verbetering op het gebied van inkoop en productiviteit, ook interim management. Met name voor en bij zorginstellingen en ziekenhuizen. Bij verbetering van de inkoop moet worden gedacht aan het besparen op kosten. Dit wordt onder andere gerealiseerd door het vergroten van het draagvlak en besparen op TCO (Total Cost of Ownership) Bij productiviteitsverbetering wordt ingezoomd op het optimaliseren van personeelsplanning, middelenplanning, materiaalplanning, processen en doorlooptijden.


Voor Summit Group ontwikkelden wij onder andere:

- huisstijl

- logo

- brochure

- website

- diverse drukwerk, zoals ordermappen

Summit website

Project

Website en brochure


A summit is a point on a surface that is higher in elevation than all points immediately adjacent to it. Dit hebben wij letterlijk genomen in de uitvoering van de website en de brochure. De fotografie bestaat uit prachtige foto's van bergtoppen, wat uiteraard natuurlijke summits zijn. En daarbij mensen die op weg zijn naar de summit. Hierbij aansluitend zijn de kleuren wit, blauw en zwart gekozen die ook weer door de natuur ingegeven, geassocieerd worden met besneeuwde bergtoppen.

Op de website is een speciale module gebouwd waarin managers van zorginstellingen of ziekenhuizen direct online een berekening kunnen uitvoeren met als uitkomst de hoeveelheid geld die Summit Group kan besparen op inkoop. Dit is een unieke module die alleen bij Summit Group gebruikt wordt.