fbpx

Speelokee

Speelokee - Website

Account

Speelokee


SpeelOkee is een professionele en kwalitatieve organisatie met een gewaardeerde naam in Oud-Beijerland en al ruim 17 jaar een vertrouwd adres voor kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Voor deze kinderopvang ontwikkelde wij een nieuwe identiteit met bijbehorende website en aanverwanten. De nieuwe identiteit moest het onderscheidende imago in kwaliteit en beleving van ‘SpeelOkee’ ondersteunen en versterken. Voor het logo zijn we dan ook in de belevingswereld van ‘SpeelOkee’ gedoken. De kinderen groeien, spelen en leren samen te delen. De bedrijvigheid van alle dag wordt goed in het beeldmerk toegepast. Het spelende jongetje en meisje met de ballon. De ballon heeft de herkenbare kleur van het oude logo. Door een groene ondergrond toe te voegen in het logo wordt de wereld van ‘SpeelOkee’ werkelijheid. Het speelse font, in de oude huisstijlkleur, maakt het geheel compleet.

Speelokee - Huisstijl
Met de vernieuwde website willen we de bezoeker op een heldere, overzichtelijke manier benaderen. Hiervoor hebben we gekozen om bij binnenkomst sprekende foto’s van de kinderen te combineren met de speelse elementen uit de belevingswereld van ‘SpeelOkee’.

Op de homepagina is meteen duidelijk wie ‘SpeelOkee’ is en waar zij voor staan als organisatie. De website spreekt ouders aan. Door de makkelijke menustructuur kunnen de bezoekers navigeren in de website en zullen zij op een snelle manier aan de benodigde informatie komen.