fbpx

Interselektie

Interselektie

Account

Interselektie


Zoekt of bent u een Elektromonteur, Onderhoudsmonteur, Constructiebankwerker of een Engineer? Werknemers en werk vindt u bij Interselektie. Vanaf 1986 is Technisch Uitzendbureau Interselektie een begrip voor techneuten in heel Nederland.

 

Zij werven, selecteren, payrollen en detacheren technisch personeel. Ook ZPP’ers zijn welkom bij Interselektie. Alle techneuten worden nauwkeurig getoetst, hebben een goede technische kennis en waar nodig verzorgt Interselektie scholing. Alle techneuten worden voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschappen.

 

Voor deze klant ontwikkelden wij onder andere:

- diverse logo’s

- huisstijl

- advertenties

- reclamedoek

- huis-en gedragsregelement

- autobelettering

Interselektie

Project

Analyse corporate identity, nieuw voorstel


We hebben de sterren terug laten komen vanuit het oude logo, als herkenning, maar zeker ook als uitstraling van kwaliteit (hoger segment, duurdere markt). De sterren vormen een halve maan, goed passend bij het dromen op de kwaliteitsmatrassen van Dream Well. De ronde dikke letter van Dream geeft een zachte/comfortabele look. De strakke magere letter van Well brengt de juiste kwaliteit mee in zijn contrast.

 

De pay off ‘You dream it. We make it’ onderstreept de focus op de klantgerichtheid en de persoonlijke aanpak. Als u het kunt verzinnen, kan Dream Well het voor u maken!