fbpx

Hamburg Hoveniers

Hamburg Hoveniers

Account

Hamburg Hoveniers


Hoveniersbedrijf van Hamburg is een gerenommeerd bedrijf in de Hoeksche Waard en groot Rotterdam. Het bedrijf heeft zich bewezen bij de meest uiteenlopende groenprojecten, waarbij kwaliteit en service voorop staan.

Hoveniersbedrijf van Hamburg staat bij opdrachtgevers, waaronder particulieren, bedrijven en instellingen bekend als een betrouwbare partner bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, landgoederen en bedrijfsterreinen.

Hamburg Hoveniers

Project

Logo ontwerp


Het logo van Hamburg Hoveniers is door ons gerestyled. In het oude logo waren een boom, schep en een potlood verwerkt. Wij hebben dat vertaald naar een nieuwe interpretatie met handhaving van deze beeldelementen. Het Ontwerp, Aanleg en Onderhoud zijn de drie hoofdtaken van Hamburg Hoveniers en dit is zichtbaar gemaakt in zowel de beeldelementen als in het kleurgebruik.

 

 

Website


Het logo en de nieuwe huisstijl is meteen doorgevoerd op een nieuwe website. Uiteraard is deze responsive, zodat deze op zowel pc, tablet als telefoon netjes getoond wordt. De indeling is zodanig dat bezoekers op de home pagina direct een goede indruk krijgen van zowel de diensten die Hamburg Hoveniers levert, als de doelgroepen. Op iedere vervolgpagina zijn deze doelgroepen apart opgenomen. Zo staat het straten van een oprit naast het bestraten van een parkeerterrein bij een bedrijfspand. De content wordt beheerd door de klant zelf.