fbpx

  • Logospirte1


 

Dreamwell Promotie

Account

DreamWell


Dream Well bv is sinds 2006 een producerend en dienstverlenend bedrijf dat gevestigd is in Werkendam. De organisatie is opgedeeld in Nautic Styling, Slaapsystemen en Nautic Floors. Nautic Styling staat voor ‘styling aan boord’: de (her)stoffering van banken, stoelen, maar ook de bekleding van de wanden van een schip. Zowel kleine boten als luxe jachten zijn in goede handen bij Dream Well.

 

Slaapsystemen omvat alles wat met slapen te maken heeft. Van matrassen tot boxsprings en hoofdkussens tot dekbedden: Dream Well is gespecialiseerd in maatwerk matrassen voor bijvoorbeeld boot, caravan of camper.

 

Voor deze klant ontwikkelden wij onder andere:

- ontwikkeling nieuw logo

- huisstijl

- functioneel ontwerp website

- grafisch ontwerp website

- realisatie website

- brochure

- advertenties


Diensten
Webdesign
Zoekmachine optimalisatie

Dreamwell Huisstijl

Project

Analyse corporate identity, nieuw voorstel


We hebben de sterren terug laten komen vanuit het oude logo, als herkenning, maar zeker ook als uitstraling van kwaliteit (hoger segment, duurdere markt). De sterren vormen een halve maan, goed passend bij het dromen op de kwaliteitsmatrassen van Dream Well. De ronde dikke letter van Dream geeft een zachte/comfortabele look. De strakke magere letter van Well brengt de juiste kwaliteit mee in zijn contrast.

 

De pay off ‘You dream it. We make it’ onderstreept de focus op de klantgerichtheid en de persoonlijke aanpak. Als u het kunt verzinnen, kan Dream Well het voor u maken!

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden
Privacy- & Cookieverklaring

 

Erkend leerbedrijf

 

Vragen?

 

Je bent het vinkje vergeten!