fbpx

Combinex

Combinex Website

Account

Combinex


Combinex is uw totaalpartner in goederentransport. Ongeacht lading en bestemming, zorgt het bedrijf dat uw vracht zo snel mogelijk wordt vervoerd. Meerwaarde van het bedrijf is dat het alles wat daarbij komt kijken regelt, van de complete administratie tot en met de tijdelijk op- en overslag indien nodig. Vanuit het nieuwe kantoor in Zuid-Beijerland is Combinex volledig uitgerust om voor alle klanten de ideale route uit te stippelen.

 

Met ruim veertig gespecialiseerde medewerkers is Combinex groot genoeg om een hele wereld van transport voor in beweging te zetten. Tegelijkertijd is het team compact genoeg om op een hele persoonlijke, klantvriendelijke manier te werken. Ook innovatie is een kracht van Combinex, waardoor het bedrijf voortdurend voorop loopt binnen de branche.

 

Combinex Kaarten

Project

Ontwerp website en personeelsadvertentie


Voor de algehele sfeer van de website hebben we gekozen voor een zakelijke maar sfeervolle uitstraling. De hoofdkleuren vinden hun oorsprong in het logo. De rode kleur uit het logo gebruiken we als “actie”-kleur. Het hoofdmenu heeft de vorm van het logo waardoor het een mooi geheel wordt. Omdat Combinex zich richt op een internationale markt is de site meertalig.

 

Voor deze klant ontwikkelden wij onder andere:

- functioneel ontwerp website

- grafisch ontwerp website

- realisatie website

- digitale nieuwsbrief

- personeelsadvertentie

- ansichtkaarten