fbpx

Broersen Auto's

Broersen Website

Account

Broersen Auto's


Hans Broersen zit al zo’n 35 jaar in de autobranche. Een echte autoliefhebber dus. Hij wil graag één van de beste autobedrijven uit de regio zijn. Daarin wordt hij geholpen door zijn gevoel voor service en klanttevredenheid. Die combinatie zorgt ervoor dat Broersen Auto’s al jarenlang één van de beste Škoda dealers van Nederland is.

&nsbp;

Het is voor de medewerkers van Broersen Auto’s een uitdaging om de klant helemaal tevreden naar huis te laten gaan. Ze geven vertrouwen en hechten er veel waarde aan als klanten zich welkom en geholpen voelen.

 

Voor deze klant ontwikkelden wij onder andere:

- logo

- huisstijl

- huisstijl drukwerk

- functioneel ontwerp website

- ontwerp website

- realisatie website

- advertentie

- signing

Project

Corporate identity


Broersen auto’s draagt vanaf 2014 geen Škoda naam en logo meer. Daarom is Schot gevraagd een logo te maken met een betrouwbare, professionele en moderne uitstraling. Het logo moest goed bij de branche passen. Ook moest de huisstijl daar natuurlijk op worden aangepast.

 

De website van Broersen Auto’s heeft een moderne, eigentijdse insteek. De website heeft een niet alledaags menu en het op deze manier gebruiken van overlays is zeldzaam. De website is eenvoudig in gebruik en uiteraard volledig responsive.