fbpx

  • Logospirte1


 

Array industries

Account

Array Industries

Array streeft er naar een positieve bijdrage te leveren aan het efficiënt opwekken van en het efficiënt afvoeren van de restproducten welke vrijkomen bij productieprocessen.
Array stelt zich als doel een leidende rol te spelen bij de ontwikkeling van nieuwe technieken en de toepassingen daarvan. Array blijft investeren in het verkrijgen van kennis en kunde in diverse engineering disciplines.,br /> De producten en installaties van Array zijn van een kwalitatief hoog niveau, geboren uit een professionele, slagvaardige en altijd klantgerichte organisatie.

 

 

Website ontwerp en realisatie


We hebben een nieuwe website ontwikkeld met als primair doel het bieden van informatie aan nieuwe prospects, het onderstrepen van het onderscheidende vermogen op het gebied van engineering en het verlenen van service aan bestaande klanten.

Voor de algehele sfeer van de website hebben we gekozen voor een zakelijke, maar technische uitstraling. De hoofdkleuren die worden gebruikt vinden onder andere hun oorsprong in het logo. De rode kleur uit het logo gebruiken we als “actie” kleur. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende leuke, eigentijdse technieken, waaronder een slideshow en overlays. In de afbeelding op de welkomstpagina loopt er een animatie van pijltjes door de hoofdbuis om het geheel wat dynamischer te maken.

Dit resulteert in een eigentijdse, gebruikersvriendelijke website - afgestemd op een pro-actieve benadering van de doelgroep met een hoogwaardig en professioneel imago. Met deze website speelt Array Industries pro-actief in op marktevoluties, hét kenmerk van leidende bedrijven.


Diensten
Webdesign
Zoekmachine optimalisatie

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden
Privacy- & Cookieverklaring

 

Erkend leerbedrijf

 

Vragen?

 

Je bent het vinkje vergeten!