Effectieve creaties
met het hart

 

Wat we maken, is wat we doen. En wat we doen is wie we zijn. Of dat nu een grote online marketingcampagne is, een website is, een folder of alleen een logo. Wij zijn Schot en zijn ervan overtuigd dat elke klant een eigen, unieke aanpak verdient. Dat kunnen we, dat willen we, dat doen we. En dat willen we graag met u delen. Als reclamebureau en communicatiebureau kennen we de kracht van beelden. Wat we maken, kunnen we u uitgebreid vertellen, maar liever nog laten we u dat zien.


 

 

 

2016


Referentie
Bizznext

Mooie presentatie, het beste wat ik in lange tijd gezien heb.

Ron Merk,
directeur

Hartman

Hartman Cleaning

Voor Hartman Cleaning schoonmaakbedrijf en glazenwasserij creëerden wij voor hun sales ondersteuning een originele deurhanger.

BVL

BVL Bouwadvies

Naast het creëren van een nieuwe identiteit of het opzetten van een krachtige campagne om uw merk extra kracht bij te zetten verzorgt Schot voor haar cliënten ook haar gewenste drukwerk. Zo begeleidde Schot onlangs het huisstijldrukwerk voor BVL Bouwadvies uit Numansdorp, zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Tevens voeren we tijdens dit drukwerkproces een kwaliteitscontrole uit.

BVL Bouwadvies uit Numansdorp is een onafhankelijk adviseur die de organisatie rondom bouwplannen en tijdens de bouw uit handen neemt. BVL Bouwadvies en Schot hebben al meer dan 15 jaar een prettige samenwerking met elkaar.

Homebox

Homebox

De Homebox is de énige geïsoleerde en tochtvrije brievenbus op de markt. De brievenbus is groen, architectonisch, volledig recyclebaar en 100% Nederlands in zowel ontwikkeling als productie. Voor deze brievenbus hebben wij de corporate identity mogen ontwerpen!

Obl Kaarten

OBLverbindt

Voor OBLverbindt hebben wij deze leuke ansichtkaarten mogen ontwerpen. Wat een leuk project en wat mooie ansichtkaarten zijn het geworden!

Referentie
SK Projects

Bedankt alweer voor een inspirerende bijeenkomst. Dankzij jullie presentatie ben ik trots op mijn bedrijf. En heb veel zin in onze samenwerking.

Irina Chernobrovkina

Twarne

Stichting Twarne

Stichting Twarne staat gezinnen met kinderen met een beperking financieel bij om dolfijntherapie te kunnen volgen. Voor deze stichting hebben wij een folder, poster en toegangskaart voor het benefietconcert gemaakt!

Cis

CIS Commodity Inspection Services

CIS is een wereldwijde organisatie wat onafhankelijke inspecties uitvoerd in de wereld van granen. Voor deze organisatie hebben wij een nieuwe website en huisstijl mogen ontwikkelen.

Referentie
Homebox

Bedankt voor jullie inspanning. Bedank jullie collega's ook!!

De website is super mooi geworden. Daar kunnen we mee voor de dag komen. Hetzelfde geldt voor de flyers. Het moet een succes worden op de beurs.

Top gedaan. Nogmaals dank.

Gr Ronald

Sportiv

Sportiv

Wij hebben we een advertentie mogen ontwerpen voor onze nieuwe klant Splash Healthclubs. Tijd om het op te pakken!?

SPORTEN BIJ EEN FEELGOODCLUB? TOGETHER WE MAKE YOU FEEL GOOD!

SVHW - Onze zorg

SVHW - Ambassadeurs brochure

Al jaren maken wij voor het SVHW de jaarlijkse bijsluiters voor de gemeentelijke belastingen. Dit keer waren zij op zoek naar een folder of brochure welke zij bij geïnteresseerde gemeenten achter kunnen laten. Het resultaat is deze Ambassadeursbrochure. Een mooie brochure geheel in een nieuwe huisstijl van SVHW. Strak, overzichtelijk, duidelijk en informatief! Iets waar we weer trots op zijn!

Eberca

Eberca

We trappen het jaar af met een mooi verzorgde prijslijst voor Eberca. De cover geeft een surrealistisch beeld van de twee takken van sport van deze klant.

Necomij

Nieuw jaar, nieuw bulletin!

Een nieuw jaar, een nieuw ontwerp voor de maandelijkse folder van onze klant Ivana bv. Een mooie, strakke vormgeving met knallende acties.

Referentie
Necomij 01

Dank jullie wel voor jullie werk zo op het allerlaatste moment, ik ben ontzettend blij dat het nog gelukt is… al moest jij (Arjan) er helemaal voor naar dat gehucht rijden zaterdagavond -;). Super bedankt voor alle moeite!!!

Michele Visser

Bol

De wijk,
dat zijn wij!

A-Garden groenspecialisten en participatieproject De wijk, dat zijn wij hebben voor hun participanten een eindejaarsgeschenk ontwikkelt. Trots showen wij de Amaryllisbol in jute zakje met bedankkaartje.

Hoekschepluim

Hoeksche Pluim 2017

Voor de Hoeksche Pluim hebben wij een one-page website, flyer, aanmeldformulier en facebook opzet mogen maken.

De Hoeksche Pluim is een initiatief van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) voor bedrijven uit de Hoeksche Waard. www.hoekschepluim.nl

Het is een mooi totaal pakket geworden!

Moree

Uitvaartverzorging Moree

Moree omschrijft zichzelf als professioneel, betrouwbaar en stijlvol. Op deze manier gaan zij te werk en staan ze u te woord, iedereen respecterend in zijn/haar keuzes.

Met de vernieuwde website willen we de bezoeker op een heldere, overzichtelijke manier benaderen.

Oblverbindt

OBLverbindt

De nieuwe website van OBLverbindt staat online!

Bij deze nieuwe website zijn we op de stoel van de bezoeker gaan zitten: wat wilt u als bezoeker nu echt op de website terugvinden, in plaats van: wat willen wij als gemeente graag vertellen. De website is nu ook goed toegankelijk gemaakt voor tablets en smartphones.

De nieuwe website is overzichtelijk, transparant, gebruiksvriendelijk en klantgericht.

Boender

Bakkerij Boender

Wij smullen ervan, de oliebollen van Bakkerij Boender. Maandelijks verzorgen wij de actieposters voor deze lekkere bakkerij.

Tadatel

Tadatel

Voor Tadatel hebben wij een restyle van de website mogen maken. Tadatel is hèt bedrijf als het om telefoon reparaties gaat. De site is responsive dus op ieder device optimaal zichtbaar.

 


2015


van Dam

Van Dam

Van Dam BV, gestart in 1906, is een wereldwijd opererend engineersbedrijf en fabrikant van brandveiligheids­producten en -oplossingen om personeel en kwetsbare equipement te beschermen.

Lees meer

Nissewaard

Nissewaard

Onlangs hebben wij bij Gemeente Nissewaard het ontworpen drukwerk afgeleverd voor het jaarprogramma 2016/2017 'Natuur & Milieu educatie'. 360 posters en 150 folders zullen op de basisscholen worden uitgedeeld.

Lees meer

Eberca

Eberca

Voor de partnerdag was Eberca op zoek naar een mooie uitnodiging. Dit is het uiteindelijke ontwerp geworden wat de partners van Eberca hebben ontvangen.

Vaneikeren

Van Eikeren

Van Eikeren assurantiën richt zich met haar diensten op het gebied van zorg en inkomen, leven en gezondheid en bezit en schade, op zowel de particuliere als de zakelijke markt.

De website die wij hebben mogen ontwikkelen is eigentijds en voorzien van de laatste technieken. De website heeft het opnemen van contact als hoofddoel.

Lees meer

Bulletin

Necomij

Iedere maand mogen wij een mooi bulletin voor onze klant Ivana verzorgen. Ruim 40.000 bulletins worden verspreid over 29 leden in Nederland en België.

Lees meer

Digitale Creatie

Breng meer beleving in uw online communicatie

De digitale fullscreen publicatie is volledig geoptimaliseerd voor smartphone, tablet en desktop. Of het nu een Windows PC, MacBook, iPad, Android smartphone of een Smart TV is, je content is instantly toegankelijk op ieder device. Wij ontwikkelen het graag samen met u!

Lees meer

Vdschoor Billboard

Autobedrijf F. van der Schoor BV

Voor Autobedrijf van de Schoor BV verzorgden wij de ontwerpen voor de billboards en het communicatiemateriaal voor de coole ijsjesactie.

Lees meer

Rnb Automotive

RNB Automotive

RNB Automotive geeft inzicht en adviseert over de aantrekkelijkste mogelijkheden bij wagenparkbeheer. Als mobiliteitsadviseur helpt RNB Automotive u graag op weg met uw ritregistratie en voorziet u van de juiste informatie over duurzaamheid en elektrisch vervoer.

Voor RNB Automotive ontwikkelden wij naast het logo ook een volledig nieuwe website.

Lees meer

Wonen in de Rijks HBS Brielle

Wonen in de Rijks HBS Brielle

Wonen op een luxe, unieke én nostalgische locatie midden in het groen én aan de rand van de vesting van Brielle? Hoe mooi is dat. En nog leuker.

Wij ontwikkelden voor dit bijzondere project een leaflet, rollup banner en een prachtige website.

Lees meer

Broersen

Broersen Auto's

Broersen auto’s draagt vanaf 2014 geen Škoda naam en logo meer. Daarom is Schot gevraagd een logo te maken met een betrouwbare, professionele en moderne uitstraling. Het logo moest goed bij de branche passen. Ook moest de huisstijl daar natuurlijk op worden aangepast.

Lees meer

Happy Hair

Happy Hairservice

Happy Hairservice is dé kappersgroothandel voor kappersbenodigdheden en haarcosmetica in Nederland.

Voor Happy Hairservice verzorgen wij 2 maandelijks de actiefolder, die erg wordt gewaardeerd bij hun doelgroepen.

Lees meer

A-Garden

A-Garden

Ruim veertig jaar al is A-Garden in Dordrecht gevestigd als hovenier en groenspecialist. In die tijd heeft het bedrijf duizenden tuinen gerealiseerd voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Lees meer

Combinex

Combinex

Combinex is uw totaalpartner in goederentransport. Ongeacht lading en bestemming, zorgt het bedrijf dat uw vracht zo snel mogelijk wordt vervoerd.

Lees meer

In Zien

In Zien

Véronique Maasdam is gespecialiseerd in coaching met paarden. In haar bedrijf In Zien begeleidt ze cliënten bij het doorvoelen van de essentie en de emotie van de hulpvraag. Paarden brengen een extra dimensie in de sessies.

Lees meer

Hoveniersbedrijf van Hamburg

Hoveniersbedrijf van Hamburg

Hoveniersbedrijf van Hamburg is een gerenommeerd bedrijf in de Hoeksche Waard en groot Rotterdam. Het bedrijf heeft zich bewezen bij de meest uiteenlopende groenprojecten, waarbij kwaliteit en service voorop staan.

Lees meer

Brasserie Dok16 Home

DOK 16

Brasserie Dok16 is een brasserie gelegen in Middelharnis op het mooie terrein Hernesseroord van stichting Zuidwester.

Lees meer

Nissewaard Home

Gemeente nissewaard

De gemeente Nissewaard is op 1 januari 2015 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Spijkenisse en Bernisse. Voor deze gemeente ontwikkelde Schot een image brochure Dit is Nissewaard. Bedoelt voor (nieuwe) inwoners, recreanten en bedrijven die zich willen vestigen in de gemeenten. Een handzame en praktische brochure met alle wetenswaardigheden daarin vermeld.

Lees meer

Interselektie

Interselektie

Vanaf 1986 is Technisch Uitzendbureau Interselektie een begrip voor techneuten in heel Nederland.

 

 

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden

Deze link verwijst u naar onze leveringsvoorwaarden, die gelden voor de grafische industrie.

 

 

Vragen?