fbpx

  • Logospirte1


 

Effectieve creaties
met het hart

 

Wat we maken, is wat we doen. En wat we doen is wie we zijn. Of dat nu een grote online marketingcampagne is, een website is, een folder of alleen een logo. Wij zijn Schot en zijn ervan overtuigd dat elke klant een eigen, unieke aanpak verdient. Dat kunnen we, dat willen we, dat doen we. En dat willen we graag met u delen. Als reclamebureau en communicatiebureau kennen we de kracht van beelden. Wat we maken, kunnen we u uitgebreid vertellen, maar liever nog laten we u dat zien.


 

2018

Gastrovino

De Hoogheerlijkheid

Deze kerst niet zomaar iets op tafel, maar een heerlijk kerstpakket van De Hoogheerlijkheid Delicatessen & Wijnkoperij. Om deze pakketten te promoten hebben wij de kerstfolder mogen ontwikkelen.

TDF@WORK

The Flying Dutchman @work

The Flying Dutchman @work is een hoogvlieger in het vinden van de juiste baan voor de kandidaat. Ze zijn gespecialiseerd in ‘werken in de beveiliging’ en/of aanverwante bedrijfstakken. Door de toenemende vraag binnen de moedermaatschappij The Flying Dutchman Security Group is het idee geboren om alle kennis en ervaring te bundelen in een uitzendbureau welke onder andere gespecialiseerd is in de beveiliging. Dit uitzendbureau werd @work. Schot is gevraagd voor een ontwerp voor het logo, een bijpassende huisstijl, e-mailhandtekening en uiteraard een website waar kandidaten kunnen zoeken in het aanbod van banen in de beveiliging.

...

Event Center Dordrecht

Event Center Dordrecht

Een nieuwe website die mikt op mensen die gaan trouwen of een feest organiseren, dat was de hoofdvraag die Event Center Dordrecht aan Schot stelde. Daarnaast werden de volgende wensen geuit voor de website: mooi, fris, verzorgd en makkelijk te navigeren. Uiteraard moest de website een héle goede, verzorgde indruk achterlaten, makkelijk in onderhoud zijn en dan voornamelijk voor het toevoegen van foto’s. De website richt zich met name op klanten van Marokkaanse, Turkse en Hindoestaanse afkomst. Het ontwerp van de website moet deze doelgroep dan ook aanspreken!

...

Kooy

Kooy

Accountancy, belastingadvies en salarisadministratie zijn de drie peilers van Kooy. In een warme en professionele sfeer met korte lijnen worden deze diensten aangeboden. ‘Ondernemers voor ondernemers’, hét onderscheidende karakter van Kooy ten opzichte van haar concurrenten. Met de nieuwe corporate identity, ondersteunende website en advertentie speelt Kooy pro-actief in op marktevoluties, hét kenmerk van onderscheidende bedrijven.

...

vd Steeg

Bloemsierkunst van der Steeg

Van der Steeg is hét bedrijf in Strijen wanneer u op zoek bent naar bloemen, binnenplanten, buitenplanten, woonaccessoires en cadeau artikelen. Ook voor rouwarrangementen en bruidswerk kunt u terecht bij van der Steeg. Al 3 generaties lang van kwekerij tot bloemenwinkel wordt er met veel creativiteit gestreefd naar het leveren van hoge kwaliteit. Bij een nieuwe generatie hoort een nieuwe eigentijdse identiteit - afgestemd op een pro-actieve benadering van de doelgroep - met een hoogwaardig en professioneel imago. Wij hebben onder andere het nieuwe logo, de nieuwe huisstijl, autobelettering en website mogen ontwikkelen en realiseren.

...

Schilperoort

Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen

Twee notariskantoren in de Hoeksche Waard zijn met ingang van 1 juni 2018 samen gegaan onder één naam: Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen. Om dit te communiceren naar de klanten hebben wij een campagnebeeld ontwikkeld welke is gebruikt voor een gadget, advertentie en billboard uiting.

Referentie

Hoi Simone,

Hele goede reacties op banners, pennnen, beachflags en windjacks. Mooi compiment voor jou en je collega's. Dank voor de inzet

Aart van Kapel,
Gemeente Nisewaard
Social Media

Oh ja Social Media, daar moeten wij als bedrijf ook iets mee

Waar denkt u aan bij de woorden Interactie, Communicatie en Betrokkenheid?
Waarschijnlijk niet direct aan Social Media. Toch vormen deze drie woorden één geheel, namelijk Social Media. Nou hoor ik u denken “oh ja Social Media, daar moeten wij als bedrijf ook iets mee, maar ja waarom eigenlijk?

Lees meer

Lamoraal

De Lamoraal

Voor Lamoraaldag op 2 juni a.s. hebben wij in samenwerking met de gemeente Oud-Beijerland, de Historische Vereniging Oud-Beijerland en de VVV van Oud-Beijerland de communicatie-uitingen mogen verzorgen. Uit deze samenwerking is de Lamoraalkrant ontstaan welke wij hebben opgemaakt. Inmiddels is de krant bij alle huishoudens in de Hoeksche Waard in de bus is gevallen. Naast deze krant hebben wij ook posters en advertenties voor plaatsing op een billboard, in het Kompas en voor Social Media gemaakt. Een geslaagde actie gericht op de activiteiten welke op 2 juni worden gehouden.

Trouwborst Hout

Trouwborst Hout

Trouwborst Hout maakt hoogwaardige meubels voor zowel particulieren als voor bedrijven. Dit kan uiteenlopen van een complete kantoorinrichting tot de inrichting van een horecazaak of van uw huis. Voor dit ambachtelijke bedrijf hebben wij het logo, de huisstijl, de folder en nu ook de website mogen maken.

Het ontwerp van de website is gebaseerd op de huisstijl en de folder. In het ontwerp wordt veel gebruik gemaakt van sfeervolle fotografie, in combinatie met een strak stramien. De foto’s bepalen de sfeer van de website.

...

Dewillem

CSG Willem van Oranje

Het uitgangspunt van de nieuwe website is: een eigentijdse website voorzien van de nieuwste technieken met als doel het optimaal informeren van diverse doelgroepen.

De website is een vrolijke site waar de kleuren van de school centraal staan. Het schuine vlak komt, net als de oranje kleur, terug vanuit het logo. Alles wat met de school én het onderwijs te maken heeft, is in deze kleur. Daarnaast heeft iedere doelgroep zijn eigen kleur die over de gehele website terugkomt. De look and feel van de site heeft een eigentijds en fris karakter en is wervend van aard.

...

Referentie
Hoi Henri en Lisanne,

Even voor jullie informatie; had gisteren een klant aan de telefoon en die was naar mijn website geweest. Hij was zeer te spreken over de opzet en uitstraling!

Dus bedankt (Schot) voor jullie inzet om de website er zo professioneel te laten uitzien!

Johan van Wensen MSc,
Wensware Solutions
Schot Dewijk

De wijk, dat zijn wij

De wijk, dat zijn wij legt dé link tussen het onderhouden en aanleggen van de openbare ruimte in de wijk en je eigen inbreng daarbij als burger. Samen denken, samen doen...

Het doel van de website is het informeren van de bezoekers. Wat is het? Waar is het? Wanneer is het? En hoe kan ik meedoen? Dit zijn de uitgangspunten van de website.

Voor dit mooie initiatief hebben wij diverse uitingen mogen maken. Naast de website hebben wij onder andere het logo, de huisstijl en de folder mogen ontwerpen en realiseren.

...

Meerman

Bedrijvenpark OostFlakkee

Een mooi voorbeeld van contentmarketing. Dit Online magazine wordt door Bedrijvenpark OostFlakkee ingezet om upsells te creëren voor de kavels en panden binnen het bedrijvenpark. Met nuttige en verhalende content werven zij prospects en helpen zij bestaande klanten.

...

Schot Bfh

Bouwservice Floris den Hartog

Bij iedere website is de beleving en fotografie erg belangrijk. Geen standaard website, maar een die je een hele beleving meegeeft als je door de website navigeert. Bij deze website is dit zeker het geval!

Door middel van mooie fotografie leggen wij de nadruk op de ambachtelijke en persoonlijke sfeer. Buiten de fotografie hebben wij ook de techniek en bovenal de gebruiksvriendelijkheid sterk verbeterd.

...

694

Wij gaan de Hoeksche Waard op de kaart zetten!

In samenwerking met onder anderen IngKa Communicatie, HW Media en Business Blogger gaan wij de Creatieve Boerderij opzetten.

Een mooi initiatief dat laat zien wat de creatieve kracht van de Hoeksche Waard is! Wij gaan de Hoeksche Waard op de kaart zetten!

Lees meer

Schot NecomijSchot Necomij

IVANA bv

Schot ontwikkelt voor IVANA bv periodiek het Ivana-bulletin. Wij verzorgen de opmaak en fotografie van deze folders en leveren het drukwerk. Ieder lid krijgt een eigen, gepersonaliseerde omslag.

Voor deze klant ontwikkelen wij onder andere:
- periodieke actiefolder
- fotografie
- prijskaartjes
- poster

KHZ Movers

KHZ Movers

KHZ Movers is de grootste onafhankelijke verhuisorganisatie in Nederland. Hoogwaardige service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en professionaliteit kenmerken onze aanpak. KHZ Movers is een internationaal verhuisbedrijf met alle specialisten in eigen huis.

Door een creatieve en een doordachte Direct Mail campagne benadert KHZ Movers haar prospects op een unieke en verrassende wijze. Het vergrootglas is nodig om de bijhorende copywriting van de mini zigzag brochure te kunnen lezen. De mini zigzag brochure bevat een duidelijke doorverwijzing naar een ‘online magazine’ waar er verder op het thema relocations en verhuizen wordt ingespeeld.

...

SpeelokeeSpeelokee

Speelokee

SpeelOkee is een professionele en kwalitatieve organisatie met een gewaardeerde naam in Oud-Beijerland en al ruim 17 jaar een vertrouwd adres voor kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Voor deze kinderopvang ontwikkelde wij een nieuwe identiteit met bijbehorende website en aanverwanten.

Wensware

Wensware Solutions

Wensware Solutions is een kennisonderneming die de meest efficiënte manier zoekt voor het MKB om met ICT en software te werken. Of sterker nog: deze software voor u als ondernemer te laten werken.

Voor Wensware voerde wij een restyle door op de eerder door ons ontworpen en ontwikkelde website, zodat deze weer helemaal up-to-date is.

...

 

Van Der Glas Hoveniers

Van der Glas Hoveniers uit Dordrecht staat bekend als een hoveniersbedrijf waar passie en vakmanschap voorop staan. Sinds de oprichting in 1972 bieden zij hun klanten een hoge mate van service en verrassen zij de opdrachtgevers met creatieve en onderscheidende tuinontwerpen.

Naast diverse andere uitingen voor Van Der Glas Hoveniers heeft Schot ook de website mogen ontwerpen en realiseren.

...

 

 

 

2017

Ovklaaswaal

Oranje Vereniging Klaaswaal

Oranjevereniging Klaaswaal is van en voor de inwoners van Klaaswaal. Zij zetten zich sinds 1930 in voor de leefbaarheid en saamhorigheid van het dorp. Dit doen zij door elk jaar een feestelijke en gezellige Koningsdag te organiseren. De vereniging is steeds groter aan het worden en daar hoort natuurlijk een nieuwe corporate identity bij.

...

OBLverduurzaamtOBLverduurzaamt

OBLverduurzaamt

Oud-Beijerland vindt duurzaamheid belangrijk en wil zo snel mogelijk energieneutraal zijn.

Om een goed inzicht te krijgen hoe duurzaamheid leeft onder de bevolking en het bedrijfsleven van Oud Beijerland, ontwikkelde de gemeente Oud Beijerland samen met Schot een digitaal magazine. Op deze manier wil de gemeente Oud-Beijerland iedereen betrekken in een verduurzaming van de omgeving.

...

Hartman Facilitair

Hartman Facilitair

Hartman Cleaning gaat verder onder Hartman Facilitair!

Naast reguliere schoonmaak kunt u bij Hartman Facilitair ook terecht voor specialistische reiniging. Hartman is continu bezig met het breder maken van haar diensten. Daarom is een nieuwe corporate identity van groot belang. Deze hebben wij mogen ontwikkelen! Wij zijn trots op het mooie resultaat!

...

Kpi

Koudijs Performance Improvement

Koudijs Performance Improvement (KPI) is opgericht vanuit de passie om ondernemingen te stimuleren en te begeleiden bij het verbeteren van bedrijfsprestaties. Effectiever, efficiënter en wendbaarder samenwerken om bedrijfsprocessen te verbeteren en de concurrent een stap voor te kunnen blijven.

KPI heeft Schot gevraagd een nieuw logo, huisstijl en webdesign te ontwerpen. Het resultaat is professioneel, strak en helemaal aansluitend op de doelgroep!

...

Wingg

WINGG Pure Performance

Pure Performance van WINGG is een hoogwaardig voedingssupplement en bevat een natuurlijke mix van voedingsstoffen, die bijdragen aan een optimale ondersteuning van je prestaties en gezondheid!

Voor dit nieuwe product hebben wij de poster, roll-up banner en template mogen maken.

Businessblogger

Business Blogger

Schrijven voor de zakelijke markt is voor Business Blogger dé uitdaging. Professioneel en dienstverlenend zoekt hij als copywriter de balans tussen uw commerciële boodschap en een match door middel van blogs en online postings.

Voor Business Blogger hebben wij het logo en de huisstijl mogen ontwikkelen.

VDG

VDG Totaalonderhoud

VDG Totaalonderhoud uit Maasdam biedt voor de particuliere en zakelijke markt een uitgebreid scala van onderhoudswerkzaamheden aan. Van schilder- tot stucwerk en van structureel bouwkundig onderhoud tot projectinrichting.

Met de vernieuwde website en het logo willen we de bezoeker op een heldere, overzichtelijke manier benaderen. Het doel van de website is informeren en het aanzetten tot actie (contact opnemen met Van VDG Totaalonderhoud).

...

ICS Europe

ICS Europe

ICS Europe een wereldwijde organisatie gespecialiseerd in het maken van hightech vries- en koelsystemen voor de food industry. Voor deze organisatie hebben wij de website mogen realiseren.

...

Balance'th

Balance'th heeft haar hoofdvestiging in Oud-Beijerland en daarnaast vestigingen in Nieuw-Beijerland en Numansdorp. Ooit zijn zij gestart met 100 leerlingen in inmiddels is dit uitgegroeid tot 450 leerlingen. Het motto is dan ook: Groot, klein, dik, dun, goed of beter…iedereen is welkom bij Balance’th.

Voor deze dansschool hebben wij de nieuwe website ontwikkeld!

...

Rowa Autobelettering

Röwa Ecco

Naast diverse andere uitingen voor de introductiecampagne van deze beddengigant heeft Schot ook de bus van Röwa Ecco van een krachtige visual voorzien.

...

 

Businesswaard

BusinessWaard is een onafhankelijk, actief en open netwerkplatform, waarvan de leden elkaar tweewekelijks tijdens een ontbijt op informele basis ontmoeten.

Voor dit netwerkplatform hebben wij het logo en de website mogen ontwikkelen.

...

Dreamwell

Dream Well

Stempels blijven gewoon hip. En altijd nuttig om je bedrijf in de spotlights te zetten! Kleine investering, maar het resultaat is verbluffend!

...

Open hof

De Open Hof

Voor een goede sponsoractie van de PG Open Hof hebben wij deze folder gemaakt!

Van Dongen

Van Dongen Schilderwerk

Wie Van Dongen Schilderwerk leert kennen, ontdekt een groot hart voor het schildersvak. En die passie voor schilderen zorgt voor een beter resultaat bij uw pand op de lange termijn.

Met de vernieuwde website willen we de bezoeker op een heldere, overzichtelijke manier benaderen. Het doel van de website is informeren en het aanzetten tot actie (contact opnemen met Van Dongen). De website is voorzien van een uitgebreid portfolio!

 

Summit Group

Summit consultants hebben ruime ervaring op het gebied van resultaatverbetering van gezondheidszorg organisaties. Doordat zij met passie en enthousiasme in diverse branches werken, hebben zij een breed portfolio.

Voor deze organistie mochten wij onder andere het logo, de huisstijl en de website realiseren.

...

Fris Facilitair

Een goede gevelbelettering is te allen tijde belangrijk. Voor Fris Facilitair hebben wij daarom mooie, opvallende gevelborden ontworpen.

FrisFacilitair staat voor eerlijkheid, kwaliteit, duurzame ontwikkeling en een klantgerichte, persoonlijke benadering. Op alle vragen zoekt FrisFacilitair naar een passend antwoord.

Lobs

Lobs

Lobs Makelaardij o.g. B.V. is een dynamisch en modern makelaarskantoor gevestigd in het voormalige watergemaal "De Klomp".

Voor dit makelaarskantoor hebben wij de nieuwe corporate identity, omslagmap en website mogen ontwerpen.

VDG totaalonderhoud

VDG Totaalonderhoud

VDG Totaalonderhoud uit Maasdam biedt voor de particuliere en zakelijke markt een uitgebreid scala van onderhoudswerkzaamheden aan. Van schilder- tot stucwerk en van structureel bouwkundig onderhoud tot projectinrichting.

Voor deze organisatie hebben wij een nieuw logo, nieuwe website en huisstijl mogen ontwikkelen.

Focus

FOCUS Vastgoed Groep BV

FOCUS Vastgoed Groep BV is een onafhankelijk Bouwkundig, Installatie en Energetisch Adviesbureau, gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van gebouwen. Voor dit mooie bedrijf hebben wij de nieuwe huisstijl en website mogen realiseren!

Een frisse look, duidelijk en transparant.

...

AR

AR Montage

Voor dit jonge en ambitieuze bedrijf hebben wij de nieuwe corporate identity, autobelettering en website mogen ontwerpen/realiseren.

AR Montage is dé specialist in technische installaties en onderhoud.

Skprojects

SK Projects

Een zakelijke, eigentijdse, gebruiksvriendelijke website - afgestemd op het optimaal in beeld brengen van de diensten - met als doel contact opnemen.

SK Projects is een marketingadviesbureau dat zich onderscheidt door vanuit de marktkennis te starten met uitgeefprojecten en deze vervolgens crossmediaal te ontwikkelen.

Bedrijfswagencentrum

Bedrijfswagen­centrum Hoeksche Waard

Voor Bedrijfswagencentrum Hoeksche Waard mochten we een eigentijdse, gebruikersvriendelijke website met een hoogwaardig en professioneel imago ontwikkelen.

Het persoonlijke karakter van de site past prima bij de personal touch van het Bedrijfswagen Centrum. Bedrijfswagen Centrum is een professionele transparante organisatie waar de klant centraal staat. De website heeft een responsive design en is daarmee op elk device en op ieder gewenst moment optimaal te bekijken.

Odensehuis

Odensehuis Hoeksche Waard

Het Odensehuis in een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met geheugenverlies en beginnende dementie. Bezoekers voelen zich thuis en kunnen samen met partner, familie of kinderen binnenlopen.

De vernieuwde website is persoonlijk, eigentijds en beschikt over een overzichtlijke agenda. Om meer warmte in de site te brengen hebben wij de kleur oranje gebruikt naast de kleuren uit het logo.

referentie

Heel erg bedankt voor het verzorgen van deze mooie site. Ik kom graag langs om mij nog meer te bekwamen in mijn vaardigheden de site te kunnen vullen.

Ria Los,
Coördinator Odensehuis Hoeksche Waard

Bas Hollaar

Bas Hollaar

Bas Hollaar biedt al meer dan 100 jaar een uitgebreide collectie dames- en herenmode. Zij verkopen vele bekende topmerken. Vanaf 6 juni 2017 ruimen zij weer op! Op Damesmode, herenmode en lingerie weer aantrekkelijke kortingen! We hebben deze flyer mogen ontwikkelen.

referentie
Vandongen

Het ziet er echt hartstikke leuk en mooi uit!! Echt top. Ook Erwin en Ad hebben hem al gezien en ook zij vonden hem helemaal gaaf! Ook Piet (Voorpagina) vond hem echt super!

We denken dan ook dat dit de juiste weg is!!

A.J.R. (Robert) van Dongen,
Calculator/Adm. medewerker

Power to grow

Power to grow

Voor ons account Power to Grow ontwikkelde Schot een brochure met als main focus de Burn out problematie. Power to Grow begeleidt zowel ondernemers als privé personen naar meer balans en minder stress.

Hoe komt de burger weer dichter bij de politiek? - deel 2

Hoe laat u de gemeente weer leven onder de burger? Die uitdaging gaan wij aan als Schot Marketing & Communicatie. Voor ons is het belangrijk dat die inwoner uw boodschap als gemeente ook echt gaat beleven. Wilt u weten hoe?

Het wereldwijde web is het domein waar u als gemeente kan opvallen. Maar hoe trekt u als gemeente uw burger naar uw site? 'Wanneer wordt iets gelezen en wanneer vinden mensen iets interessant?', aldus Remco, onze creative director. 'Als uw boodschap niet goed overkomt, of uw nieuwsbrieven dicht blijven, dan is natuurlijk de vraag: waar ligt dat dan aan?’

Lees meer

Retailhw

Retail Hoeksche Waard

Retail Hoeksche Waard is een samenwerking tussen detaillisten, overheden en andere maatschappelijke partijen, voor een gezonde en aantrekkelijke detailhandel in de Hoeksche Waard. Wij hebben hiervoor de corporate identity en de website mogen realiseren.

Lees meer

Schep Roparun

Schep Registergoed B.V.

Op tweede pinksterdag organiseert Schep Registergoed B.V. een feestelijk onthaal voor de Roparunners in Oud-Beijerland. Tussen 09.30 uur en 15.00 uur zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Kom de Roparunners aanmoedigen!

Voor dit feestelijk onthaal mogen wij iedereen jaar de flyers maken.

Marflex - Linkedin

Marflex - LinkedIn

Corporate Branding wordt steeds belangrijker. Hoe onderscheid je jezelf en hoe val je op? Wat plaats je wel en wat juist niet?

Voor ons account Marflex zette wij een aantal templates in lijn van hun corporate identity op, die ze zelf kunnen gaan invullen wanneer nodig. Zo blijft hun identiteit intact en zal dit de herkenbaarheid gaan vergroten bij de bezoekers/klanten.

Belcontact

BelContact

Speciaal voor onze collega Ageeth creëerden wij een identiteit voor haar nieuwe tak van sport. Voor haar bedrijf 'BelContact' hebben wij de corporate identity en website mogen ontwerpen en realiseren.

...

Wooniversum

VolkerWessels Wooniversum

Het Wooniversum sanitair is van kwalitatief hoog niveau. Voor zowel badkamer als toilet bieden zij A-merken. Voor dit mooie bedrijf mochten wij de brochure ontwerpen.

Dbfootwear

DB FootWear

Vol trots presenteren wij de uitgebreidde webshop van onze klant DB Workwear. De webshop is voorzien van een handige schoenconfigurator. Door gebruik van mooie fotografie krijgt de robuust karakter en eigentijdse uitstraling.

...

Tr Advocaten

T&R Advocaten

Voor T&R Advocaten hebben wij de website mogen ontwikkelen en realiseren. Door specialisatie op de rechtsgebieden arbeids-, ondernemings- en contractenrecht onderscheidt T&R Advocaten zich van alle andere kantoren in de Hoeksche Waard. Alle reden voor een mooie, eigentijdse website welke perfect aansluit op de krachtige huisstijl!

 

 

2016


Referentie
Bizznext

Mooie presentatie, het beste wat ik in lange tijd gezien heb.

Ron Merk,
directeur

Hartman

Hartman Cleaning

Voor Hartman Cleaning schoonmaakbedrijf en glazenwasserij creëerden wij voor hun sales ondersteuning een originele deurhanger.

BVL

BVL Bouwadvies

Naast het creëren van een nieuwe identiteit of het opzetten van een krachtige campagne om uw merk extra kracht bij te zetten verzorgt Schot voor haar cliënten ook haar gewenste drukwerk. Zo begeleidde Schot onlangs het huisstijldrukwerk voor BVL Bouwadvies uit Numansdorp, zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Tevens voeren we tijdens dit drukwerkproces een kwaliteitscontrole uit.

BVL Bouwadvies uit Numansdorp is een onafhankelijk adviseur die de organisatie rondom bouwplannen en tijdens de bouw uit handen neemt. BVL Bouwadvies en Schot hebben al meer dan 15 jaar een prettige samenwerking met elkaar.

Homebox

Homebox

De Homebox is de énige geïsoleerde en tochtvrije brievenbus op de markt. De brievenbus is groen, architectonisch, volledig recyclebaar en 100% Nederlands in zowel ontwikkeling als productie. Voor deze brievenbus hebben wij de corporate identity mogen ontwerpen!

Obl Kaarten

OBLverbindt

Voor OBLverbindt hebben wij deze leuke ansichtkaarten mogen ontwerpen. Wat een leuk project en wat mooie ansichtkaarten zijn het geworden!

Referentie
SK Projects

Bedankt alweer voor een inspirerende bijeenkomst. Dankzij jullie presentatie ben ik trots op mijn bedrijf. En heb veel zin in onze samenwerking.

Irina Chernobrovkina

Twarne

Stichting Twarne

Stichting Twarne staat gezinnen met kinderen met een beperking financieel bij om dolfijntherapie te kunnen volgen. Voor deze stichting hebben wij een folder, poster en toegangskaart voor het benefietconcert gemaakt!

Cis

CIS Commodity Inspection Services

CIS is een wereldwijde organisatie wat onafhankelijke inspecties uitvoerd in de wereld van granen. Voor deze organisatie hebben wij een nieuwe website en huisstijl mogen ontwikkelen.

Referentie
Homebox

Bedankt voor jullie inspanning. Bedank jullie collega's ook!!

De website is super mooi geworden. Daar kunnen we mee voor de dag komen. Hetzelfde geldt voor de flyers. Het moet een succes worden op de beurs.

Top gedaan. Nogmaals dank.

Gr Ronald

Sportiv

Sportiv

Wij hebben we een advertentie mogen ontwerpen voor onze nieuwe klant Splash Healthclubs. Tijd om het op te pakken!?

SPORTEN BIJ EEN FEELGOODCLUB? TOGETHER WE MAKE YOU FEEL GOOD!

SVHW - Onze zorg

SVHW - Ambassadeurs brochure

Al jaren maken wij voor het SVHW de jaarlijkse bijsluiters voor de gemeentelijke belastingen. Dit keer waren zij op zoek naar een folder of brochure welke zij bij geïnteresseerde gemeenten achter kunnen laten. Het resultaat is deze Ambassadeursbrochure. Een mooie brochure geheel in een nieuwe huisstijl van SVHW. Strak, overzichtelijk, duidelijk en informatief! Iets waar we weer trots op zijn!

Eberca

Eberca

We trappen het jaar af met een mooi verzorgde prijslijst voor Eberca. De cover geeft een surrealistisch beeld van de twee takken van sport van deze klant.

IVANA bv

Nieuw jaar, nieuw bulletin!

Een nieuw jaar, een nieuw ontwerp voor de maandelijkse folder van onze klant Ivana bv. Een mooie, strakke vormgeving met knallende acties.

Referentie
Necomij 01

Dank jullie wel voor jullie werk zo op het allerlaatste moment, ik ben ontzettend blij dat het nog gelukt is… al moest jij (Arjan) er helemaal voor naar dat gehucht rijden zaterdagavond -;). Super bedankt voor alle moeite!!!

Michele Visser

Bol

De wijk,
dat zijn wij!

A-Garden groenspecialisten en participatieproject De wijk, dat zijn wij hebben voor hun participanten een eindejaarsgeschenk ontwikkelt. Trots showen wij de Amaryllisbol in jute zakje met bedankkaartje.

Hoekschepluim

Hoeksche Pluim 2017

Voor de Hoeksche Pluim hebben wij een one-page website, flyer, aanmeldformulier en facebook opzet mogen maken.

De Hoeksche Pluim is een initiatief van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) voor bedrijven uit de Hoeksche Waard. www.hoekschepluim.nl

Het is een mooi totaal pakket geworden!

Moree

Uitvaartverzorging Moree

Moree omschrijft zichzelf als professioneel, betrouwbaar en stijlvol. Op deze manier gaan zij te werk en staan ze u te woord, iedereen respecterend in zijn/haar keuzes.

Met de vernieuwde website willen we de bezoeker op een heldere, overzichtelijke manier benaderen.

Oblverbindt

OBLverbindt

De nieuwe website van OBLverbindt staat online!

Bij deze nieuwe website zijn we op de stoel van de bezoeker gaan zitten: wat wilt u als bezoeker nu echt op de website terugvinden, in plaats van: wat willen wij als gemeente graag vertellen. De website is nu ook goed toegankelijk gemaakt voor tablets en smartphones.

De nieuwe website is overzichtelijk, transparant, gebruiksvriendelijk en klantgericht.

Boender

Bakkerij Boender

Wij smullen ervan, de oliebollen van Bakkerij Boender. Maandelijks verzorgen wij de actieposters voor deze lekkere bakkerij.

Tadatel

Tadatel

Voor Tadatel hebben wij een restyle van de website mogen maken. Tadatel is hèt bedrijf als het om telefoon reparaties gaat. De site is responsive dus op ieder device optimaal zichtbaar.

 


2015


van Dam

Van Dam

Van Dam BV, gestart in 1906, is een wereldwijd opererend engineersbedrijf en fabrikant van brandveiligheids­producten en -oplossingen om personeel en kwetsbare equipement te beschermen.

Lees meer

Nissewaard

Nissewaard

Onlangs hebben wij bij Gemeente Nissewaard het ontworpen drukwerk afgeleverd voor het jaarprogramma 2016/2017 'Natuur & Milieu educatie'. 360 posters en 150 folders zullen op de basisscholen worden uitgedeeld.

Lees meer

Eberca

Eberca

Voor de partnerdag was Eberca op zoek naar een mooie uitnodiging. Dit is het uiteindelijke ontwerp geworden wat de partners van Eberca hebben ontvangen.

Vaneikeren

Van Eikeren

Van Eikeren assurantiën richt zich met haar diensten op het gebied van zorg en inkomen, leven en gezondheid en bezit en schade, op zowel de particuliere als de zakelijke markt.

De website die wij hebben mogen ontwikkelen is eigentijds en voorzien van de laatste technieken. De website heeft het opnemen van contact als hoofddoel.

Lees meer

Bulletin

Necomij

Iedere maand mogen wij een mooi bulletin voor onze klant Ivana verzorgen. Ruim 40.000 bulletins worden verspreid over 29 leden in Nederland en België.

Lees meer

Digitale Creatie

Breng meer beleving in uw online communicatie

De digitale fullscreen publicatie is volledig geoptimaliseerd voor smartphone, tablet en desktop. Of het nu een Windows PC, MacBook, iPad, Android smartphone of een Smart TV is, je content is instantly toegankelijk op ieder device. Wij ontwikkelen het graag samen met u!

Lees meer

Vdschoor Billboard

Autobedrijf F. van der Schoor BV

Voor Autobedrijf van de Schoor BV verzorgden wij de ontwerpen voor de billboards en het communicatiemateriaal voor de coole ijsjesactie.

Lees meer

Rnb Automotive

RNB Automotive

RNB Automotive geeft inzicht en adviseert over de aantrekkelijkste mogelijkheden bij wagenparkbeheer. Als mobiliteitsadviseur helpt RNB Automotive u graag op weg met uw ritregistratie en voorziet u van de juiste informatie over duurzaamheid en elektrisch vervoer.

Voor RNB Automotive ontwikkelden wij naast het logo ook een volledig nieuwe website.

Lees meer

Wonen in de Rijks HBS Brielle

Wonen in de Rijks HBS Brielle

Wonen op een luxe, unieke én nostalgische locatie midden in het groen én aan de rand van de vesting van Brielle? Hoe mooi is dat. En nog leuker.

Wij ontwikkelden voor dit bijzondere project een leaflet, rollup banner en een prachtige website.

Lees meer

Broersen

Broersen Auto's

Broersen auto’s draagt vanaf 2014 geen Škoda naam en logo meer. Daarom is Schot gevraagd een logo te maken met een betrouwbare, professionele en moderne uitstraling. Het logo moest goed bij de branche passen. Ook moest de huisstijl daar natuurlijk op worden aangepast.

Lees meer

Happy Hair

Happy Hairservice

Happy Hairservice is dé kappersgroothandel voor kappersbenodigdheden en haarcosmetica in Nederland.

Voor Happy Hairservice verzorgen wij 2 maandelijks de actiefolder, die erg wordt gewaardeerd bij hun doelgroepen.

Lees meer

A-Garden

A-Garden

Ruim veertig jaar al is A-Garden in Dordrecht gevestigd als hovenier en groenspecialist. In die tijd heeft het bedrijf duizenden tuinen gerealiseerd voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Lees meer

Combinex

Combinex

Combinex is uw totaalpartner in goederentransport. Ongeacht lading en bestemming, zorgt het bedrijf dat uw vracht zo snel mogelijk wordt vervoerd.

Lees meer

In Zien

In Zien

Véronique Maasdam is gespecialiseerd in coaching met paarden. In haar bedrijf In Zien begeleidt ze cliënten bij het doorvoelen van de essentie en de emotie van de hulpvraag. Paarden brengen een extra dimensie in de sessies.

Lees meer

Hoveniersbedrijf van Hamburg

Hoveniersbedrijf van Hamburg

Hoveniersbedrijf van Hamburg is een gerenommeerd bedrijf in de Hoeksche Waard en groot Rotterdam. Het bedrijf heeft zich bewezen bij de meest uiteenlopende groenprojecten, waarbij kwaliteit en service voorop staan.

Lees meer

Brasserie Dok16 Home

DOK 16

Brasserie Dok16 is een brasserie gelegen in Middelharnis op het mooie terrein Hernesseroord van stichting Zuidwester.

Lees meer

Nissewaard Home

Gemeente nissewaard

De gemeente Nissewaard is op 1 januari 2015 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Spijkenisse en Bernisse. Voor deze gemeente ontwikkelde Schot een image brochure Dit is Nissewaard. Bedoelt voor (nieuwe) inwoners, recreanten en bedrijven die zich willen vestigen in de gemeenten. Een handzame en praktische brochure met alle wetenswaardigheden daarin vermeld.

Lees meer

Interselektie

Interselektie

Vanaf 1986 is Technisch Uitzendbureau Interselektie een begrip voor techneuten in heel Nederland.

 

 

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden
Privacy- & Cookieverklaring

 

Erkend leerbedrijf

 

Vragen?

 

Je bent het vinkje vergeten!

Privacy- en Cookieverklaring

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer

Ja, ik wil een goede website!

Privacy en Cookies Beleid

 

Dit is de Privacy- en Cookieverklaring voor behorend bij de website van Schot.

Wij benadrukken zorgvuldig met uw persoonsgegevens te zullen omgaan en deze uitsluitend te verwerken voor de doeleinden waarvoor zij zijn verstrekt. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u ons telefonisch (0186 619244) of per e-mail (marcom@schot.nl) bereiken.

Als u op onze website uw gegevens op het contactformulier invult zullen deze gegeven uitsluitend worden gebruikt om, indien u daartoe verzoekt, contact met u op te nemen. Hetzelfde geldt voor het stellen van een vraag per e-mail: wij zullen alsdan uw e-mail adres uitsluitend gebruiken om, indien u daartoe verzoekt, contact met u op te nemen.

Wij zullen uw persoonsgegevens niet aan derden verstrekken tenzij dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de door u verstrekte opdracht en/of gesloten overeenkomst of indien wij daartoe verplicht zijn op grond van de vigerende wet- en regelgeving.

Cookies
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die op verzoek van onze website door uw browser op uw computer of mobiele apparatuur worden opgeslagen wanneer u de website bezoekt. Uw browser zal hierna bij elk bezoek aan de website de inhoud van de cookie terugsturen. Dit is noodzakelijk voor de functionaliteit en effectiviteit van de website. Via de website worden functionele cookies geplaatst. Dit zijn cookies die ervoor zorgen dat de website op een goede wijze functioneert. Deze cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om informatie te onthouden die u invult bij het contactformulier of het uitlezen van uw browserinstellingen om de website op de goede manier op uw beeldscherm te krijgen.

Google analytics
Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om het gebruik van onze website bij te houden en zo mogelijk te verbeteren. De informatie die met behulp van de cookies van Google Analytics wordt verkregen wordt door Google zo gelogd dat deze niet tot u te herleiden is. Google heeft geen toestemming om de verkregen Analytics informatie voor eigen doeleinden te gebruiken, of om deze te gebruiken voor andere Google diensten.

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners.


Links op de website
De social media logo’s op onze website bevatten enkel links naar de betreffende social media pagina’s. Indien u op deze logo’s klikt verwerken wij hierdoor geen persoonsgegevens. 


Uw rechten
U kunt ons schriftelijk (Steenenstraat 8, 3262 JM Oud-Beijerland) of per e-mail (marcom@schot.nl) verzoeken inzage te verkrijgen in de persoonsgegevens die wij van u verwerken. Na ontvangst van uw verzoek zullen wij u binnen 4 weken een overzicht zenden van de verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt ons nadien verzoeken om deze gegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.

Aanpassen Privacy/Cookie policy
Wij behouden ons het recht voor deze Privacy/cookie verklaring te wijzigen. Wijzigingen zullen worden gepubliceerd op deze website.

 

 

Voordat je gaat...
Heb je onze whitepaper al gedownload?

 

Laat je email adres achter bij ons en download de whitepaper kosteloos. Grijp je kans!

Download nu!