Zoekmachine ­ optimalisatie

SEO plan

SEO

Heeft u een website? Dan bent u waarschijnlijk al bekend met het belang van SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. SEO omvat alle technieken om de vindbaarheid van uw website te vergroten en om hoger in Google te komen. Het is daarmee een breed en complex vakgebied, waarin vele facetten te benoemen in zijn. Dat maakt zoekmachine optimalisatie uitdagend, maar niet minder noodzakelijk. Een goede implementatie van SEO is essentieel om bezoekers naar uw website te trekken.

 

Zoekmachine optimalisatie

Bij Schot Marketing & Communicatie zijn we gespecialiseerd in SEO. Waar sommige experts dit vooral inzetten om domweg meer verkeer te genereren, kijken wij altijd precies naar wat u nu echt nodig heeft. Verkeer is voor ons slechts een nutteloze statistiek. Het gaat ons erom de juiste bezoekers naar uw website te trekken. Dat zijn de mensen die op uw website een product aanschaffen, een aanvraagformulier invullen of op reclames klikken. Zij kunnen van uw website een succes maken.

 

SEO analyse

Om de juiste bezoekers te kunnen aantrekken, zetten we er gericht op in om de vindbaarheid website exact daar waar het telt te vergroten. Hiertoe nemen we eerst uw website onder de loep. Wat gaat er goed, en wat kan er nog verder verbeterd worden? Hoe zit het op dit moment met de vindbaarheid website? Wat voor soort bezoekers wilt u aantrekken, en wat moeten zij precies doen op uw website? Op deze manier krijgen we een beeld van u en van uw website, zodat we een oplossing op maat kunnen maken.

 

Zoekwoordenonderzoek

De volgende stap is een zoekwoordenonderzoek. Hoger in Google is namelijk op zichzelf een nutteloos begrip. U wilt hoger in Google komen bij specifieke zoektermen, zoals “wasmachine kopen” of “hoe werkt e-mail?”. Maar welke zijn dit voor u? Op welke zoekwoorden heeft u nu reeds ingezet, en welke gerelateerde termen zouden daar nog aan toegevoegd kunnen worden?

 

SEO plan

Onze bevindingen presenteren we in een SEO plan. Op een heldere en overzichtelijke manier zetten we daarin uiteen wat de beste zoekwoorden voor uw website zijn en hoe u die kunt integreren in uw website. Met dit plan kunt u of uw websitebouwer direct aan de slag. Vanzelfsprekend kunt u ook bij Schot Marketing & Communicatie terecht om de volgende stap te zetten. Zo kunnen we voor u een nieuwe website realiseren, waarin het SEO plan verwerkt zit.

Wilt u ook meer succes in de zoekmachines? Neem direct contact op met Schot Marketing & Communicatie!

 


 

van Vliet Bouwmanagement
Douw Transportbanden
NMI

 

Adres

 

Steenenstraat 8

3262 JM Oud-Beijerland

 

0186 619244

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Links

 

Copyright © 2018


Sitemap

Algemene Voorwaarden

Deze link verwijst u naar onze leveringsvoorwaarden, die gelden voor de grafische industrie.

 

 

Vragen?